دستور تهیه بروشِتای هویج در منزل (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه بروشِتای هویج در منزل
برای درست کردن این فینگرفود خوشمزه و محبوب، کافی است مواد اصلی را با هم ترکیب کرده و روی نان باگتهای رول شده بگذارید. بروشتای هویج را میتوانید با پیازچه خرد شده یا شوید تازه تزیین و سرو کنید.
از دیگر انواع فینگرفودهای خوشمزه و معروف میتوان به شامی هویج، دلمه هویج، رولت برنج، کراسینی، موساکا، مانتی، باچانگای گوشت، کاناپ ژامبون و… اشاره کرد.
دستور تهیه بروشِتای هویج گام به گام
مواد لازم :
هویج: ۴ عدد
پنیر موزارلا: ۱ لیوان
پنیر چدار: ۱ لیوان
سس مایونز: ۱ لیوان
سیر: ۲ حبه
نان باگت: ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام 1: ابتدا یک قابلمه را با کمی آب پر کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
گام 2: هویجها را بشویید و در قابلمه بگذارید تا بپزند.
گام 3: بعد از اینکه هویجها سرد شدند، آنها را پوست کرده و رنده کنید.
گام 4: سپس پنیر موزارلا و پنیر چدار رنده شده را به هویج اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
گام 5: سیرها را هم پوست کرده و ریز رنده کنید.
گام 6: سیر رنده شده و ادویهها را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
گام 7: نانهای باگت را به صورت رولی برش دهید و در سینی بچینید.
گام 8: روی نانها، مخلوط مواد را بگذارید.
گام 9: فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و منتظر باشید تا گرم شود.
گام 10: سپس سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بروشتا آماده شود.