دستور تهیه برگر مرغ (زینگر برگر) در خانه (مرحله به مرحله)

زینگر برگر یا همبرگر مرغ سوخاری یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین برگرها در دنیا است. برای تهیه زینگر برگر از سینه مرغ، شیر، پنیر گودا، لیموترش، سس فلفل، نمک و فلفل سیاه و تخممرغ استفاده میشود. برای سوخاری کردن هم به آرد گندم، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر و پودر پاپریکا نیاز داریم.
مواد لازم زینگر برگر
سینه مرغ: شش تکه
شیر: ۱.۵ لیوان
پنیر گودا: ۱۲ ورقه
لیموی ترش: نصف یک عدد
فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری
نمک: یک قاشق مرباخوری
سس فلفل: دو قاشق غذاخوری
تخممرغ: دو عدد
مواد لازم برای سوخاری کردن برگر مرغ
نمک: دو قاشق چایخوری
آرد گندم یا آرد سفید: ۴ لیوان فرانسوی دستهدار
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
آویشن: یک قاشق چایخوری
پودر سیر: یک قاشق چایخوری
پودر پاپریکا: یک قاشق چایخوری
دستور تهیه زینگر برگر
برای تهیه این فست فود ابتدا سینه مرغ را با بیفتککوب بکوبید. سپس آن را با مقداری آب، فلفل، زردچوبه و نمک در قابلمه بریزید تا نیمپز شود. حدود ۱۵ دقیقه برای پخت سینه مرغ کافی است.
در یک ظرف مناسب، تخممرغها را بشکنید و به آنها آب و ادویهها را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا ترکیب شوند. حالا آرد گندم یا آرد سوخاری را در یک ظرف دیگر بریزید. اگر دوست دارید، میتوانید از آرد سوخاری برای سوخاری کردن استفاده کنید، اما آرد گندم باعث میشود برگر مرغ تردتر و زیباتر شود.
سینه مرغ پخته شده را ابتدا در مخلوط تخممرغ بزنید و سپس به آرد آغشته نمایید. این کار را دو مرتبه تکرار کنید.
در یک تابه گود، مقداری روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد، تکههای مرغ را سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی شود.
شیر و پنیر گودا را با هم مخلوط کنید و با حرارت بخار آب ذوب کنید. حتماً مواد را مرتب هم بزنید تا پنیر گلوله نشود.
نان برگر را از وسط نصف کنید و در یک تابه بر روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم و گریل شود. این کار از خیس شدن نان جلوگیری میکند.
در هر قسمت نان، خیارشور، برشهای گوجهفرنگی و کاهوی خرد شده قرار دهید و روی آن یک تکه از زینگر برگر را بگذارید. سپس پنیر ذوب شده را روی برگرها بریزید و با برش دیگر نان بپوشانید. اگر طعم پنیر را دوست ندارید، میتوانید از سس کچاپ استفاده کنید.
زینگر برگرهای آماده شده را در یک ظرف قرار دهید و با روشهای تزیین ساندویچ زیبا کنید.
شما میتوانید به جای سینه مرغ از ران مرغ نیز استفاده کنید و سرو برگر با سس کچاپ و نوشیدنی دلخواه لذت بیشتری خواهد داشت.