رسپی

دستور تهیه بستنی بلوبری و لیمو ترش (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه بستنی بلوبری و لیمو ترش

مواد لازم :

خامه قنادی: ۳ پیمانه
شیر عسلی: ۱ قوطی
بلوبری تازه یا یخ زده: ۴ پیمانه
شکر: ۰.۲۵ پیمانه
آب لیمو ترش تازه: ۱ عدد
رنده پوست لیمو: ۱ عدد

دستور تهیه بستنی بلوبری و لیمو ترش

بلوبری‌ها را در مخلوط‌کن بریزید و به خوبی پوره کنید.
بعد پوره را داخل یک قابلمه بریزید. شکر، آب لیمو و رنده پوست لیمو را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید.

اجازه دهید مخلوط به جوش بیاید؛ سپس حرارت را کم کنید و بگذارید حدود ۱۵ دقیقه بجوشد تا کمی غلیظ شود.
بعد از آن مخلوط را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، خامه را با همزن بزنید تا کاملاً فرم بگیرد.
سپس شیر عسلی را به آن اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

در آخر پوره بلوبری را اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید.
بستنی را در یک ظرف درب‌دار بریزید و حداقل به مدت ۵ ساعت در فریزر بگذارید.
حدود ده دقیقه قبل از سرو، بستنی را از فریزر خارج کنید.

منبع : هونل پورتال

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا