رسپی

دستور تهیه بلال پنیریمواد لازم بلال پنیری برای ۴ نفرطرز تهیه بلال پنیری (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه بلال پنیری

بلال پنیری یکی از خوراکی‌های خوشمزه و پرانرژی است که با ذرت تهیه می‌شود.

مواد لازم بلال پنیری برای ۴ نفر

  1. بلال ۴ عدد
  2. شیر ۳ لیوان
  3. آب ۱ لیوان
  4. نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن ½ قاشق چایخوری
  5. پنیر پیتزا و پنیر ورقه‌ای به مقدار کافی

تهیه بلال پنیری

دستور تهیه بلال پنیری

برای تهیه بلال پنیری، ابتدا پوست بلال‌ها را جدا می‌کنیم و آن‌ها را به دو نیم تقسیم می‌کنیم. سپس بلال‌ها را در یک قابلمه مناسب می‌گذاریم. بعد، دو لیوان شیر و یک لیوان آب را به قابلمه اضافه می‌کنیم.

سپس قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم بلال‌ها برای ۳۰ دقیقه در آب جوش بپزند. در این مدت، یک تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و کره را به آن اضافه می‌کنیم.

وقتی کره ذوب شد، باقی‌مانده شیر را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. بعد، نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا همه مواد با هم یکدست شوند.

حالا پنیر پیتزا و پنیر ورقه‌ای را به مخلوط کره و شیر اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا پنیرها کاملاً ذوب شوند. بعد از ۳۰ دقیقه، بلال‌ها را از قابلمه خارج کرده و در یک ظرف مناسب می‌ریزیم.

در نهایت، از مخلوط کره و پنیر روی بلال‌های پخته شده می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا سس به خوبی به بلال‌ها جذب شود. در آخر کمی پودر آویشن برای تزئین روی بلال‌ها می‌پاشیم و سرو می‌کنیم.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا