دستور تهیه تاکوی بوقلمون (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه تاکوی بوقلمون
تاکو یک غذای مشهور مکزیکی است که از نان ذرتی به نام تورتیلا، گوشت، سبزیجات و سس درست میشود. میتوان تاکوها را به شکل ساده یا پیچیده درست کرد و میتوان از مواد مختلفی در آن استفاده کرد. تاکوی بوقلمون، این غذای خوشمزه مکزیکی، با ویژگیهای خاص خود، نه تنها دوستداشتنی است بلکه گزینه خوبی برای شامهای خانوادگی محسوب میشود.
مواد لازم جهت تهیه تاکوی بوقلمون:
500 گرم گوشت بوقلمون چرخ کرده
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
1 عدد فلفل دلمه ای
1 قاشق چای خوری پودر فلفل چیلی
1 قاشق چای خوری زیره
1 قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه
10 عدد نان تورتیلا
سس گوجه فرنگی
سس مایونز
خامه ترش
کاهو
گوجه فرنگی
پیاز
خیار شور
مراحل پخت تاکوی بوقلمون:
پیاز و سیر را خرد کرده و در یک تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند.
گوشت بوقلمون چرخ کرده را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
پودر فلفل چیلی، زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا ادویهها خوب با آن ترکیب شوند.
فلفل دلمهای را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
وقتی گوشت پخته شد، نانهای تورتیلا را گرم کنید.
برای سرو تاکو، نانهای تورتیلا را روی بشقاب بگذارید و روی آنها گوشت بوقلمون، سس گوجه فرنگی، سس مایونز، خامه ترش، کاهو، گوجه فرنگی، پیاز و خیار شور بریزید.
نکات تکمیلی:
میتوانید به جای گوشت بوقلمون چرخ کرده از سینه مرغ چرخ کرده یا گوشت گاو چرخ کرده استفاده کنید.
اگر دوست دارید تاکوی بوقلمونتان تندتر باشد، میتوانید از فلفل چیلی تازه یا پودر فلفل چیلی بیشتری استفاده کنید.
برای تنوع بیشتر میتوانید از سبزیجات دیگری مانند ذرت، لوبیا سیاه و قارچ نیز در تاکوی بوقلمون استفاده کنید.