رسپی

دستور تهیه ترشی باقلا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ترشی باقلا

برای تهیه ترشی باقلا روش‌های مختلفی هست، اما ما یکی از ساده‌ترین و محبوب‌ترین روش‌ها را توضیح می‌دهیم. برای درست کردن این ترشی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

  • 500 گرم باقلا تازه
  • 2 لیوان سرکه سفید
  • 1 لیوان آب
  • 2 قاشق غذاخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 1/2 پیمانه سبزی معطر (مثل ترخون، شوید، نعناع) به دلخواه
  • 2 عدد فلفل سبز تند (اختیاری)
  • 2 حبه سیر (اختیاری)

مراحل تهیه ترشی باقلا:

ابتدا باقلاها را خوب بشویید و پوستشان را بکنید. اگر باقلاها خیلی بزرگ هستند، می‌توانید آن‌ها را از وسط نصف کنید.
پس از آن، سرکه، آب، نمک و شکر را در یک قابلمه با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط بگذارید تا جوش بیاید.
حالا باقلاها را به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه بگذارید بپزد.
سپس حرارت را خاموش کنید و سبزی‌های معطر، فلفل سبز تند و سیر را به قابلمه اضافه کنید.
حالا ترشی را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
سپس ترشی را در شیشه‌های تمیز و استریل شده بریزید و درب آن‌ها را محکم ببندید.
شیشه‌های ترشی را در جای خنک و دور از نور خورشید نگهداری کنید.

نکات تکمیلی:

برای طعم ترش‌تر، می‌توانید از سرکه ترش‌تر استفاده کنید.
همچنین می‌توانید از سبزی‌های معطر دیگری مثل ریحان یا مرزه نیز در تهیه این ترشی استفاده کنید.
اگرمی‌خواهید زودتر از ترشی استفاده کنید، می‌توانید آن را در یخچال گذاشته و سریع‌تر مصرف کنید.
ترشی باقلا بعد از 2 تا 3 هفته آماده استفاده می‌شود.

 ارزش غذایی ترشی باقلا

کالری و ارزش غذایی ترشی باقلا

کالری ترشی باقلا به عوامل مختلفی مانند مقدار باقلا، نوع سرکه، شکر و ادویه‌ها بستگی دارد. به طور کلی، هر 100 گرم ترشی باقلا حدود 30 تا 40 کالری دارد.

این ترشی منبع خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند ویتامین C، آهن، کلسیم و پتاسیم است. همچنین به خاطر داشتن آنتی‌اکسیدان‌ها، می‌تواند به سلامت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا