دستور تهیه ترشی پوست بادمجان لذیذ و آسان (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه ترشی پوست بادمجان خوشمزه و آسان
بادمجان که خاصیتهای زیادی دارد، برای درست کردن ترشیهای مختلف بسیار عالی است. شما میتوانید در این بخش دستور تهیه ترشی پوست بادمجان را بخوانید. این ترشی به سادگی تهیه میشود و شما میتوانید به راحتی آن را آماده کنید.
علاوه بر ترشی پوست بادمجان، میتوانید طرز تهیه ترشی پوست لیمو و ترشی گیلاس را نیز بیابید. این ترشیها را میتوانید به راحتی در خانه درست کنید و یک دستور پخت ساده دارند. همچنین میتوانید این ترشیها را کنار انواع غذاها سرو کنید.
مواد لازم :
پوست بادمجان: نیم کیلو
آب و سرکه: هر ۲ پیمانه سرکه و ۱ پیمانه آب
فلفل تند و نمک: به مقدار لازم
سیر: چهار حبه
شکر: دو قاشق غذاخوری
دستور تهیه ترشی پوست بادمجان خوشمزه
بادمجانها را پوست بکنید و خوب بشویید. برای تهیه این ترشی بهتر است پوستهای بادمجان را کمی ضخیمتر برش بزنید. پوستهای بادمجان را در یک ظرف بریزید. کمی نمک و فلفل تند به آن اضافه کنید. سپس سرکه و آب را با هم ترکیب کرده و روی پوستهای بادمجان بریزید.
شعله را روشن کنید و مواد را روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی بجوشد. زمانی که پوستهای بادمجان کمی نرم شد، شعله را خاموش کنید. سپس هر پوست بادمجان را برداشته و رول کنید.
رولهای پوست بادمجان را در یک شیشه قرار دهید و فلفلها را نیز روی آن بگذارید. به آرامی آب و سرکه را اضافه کنید تا مواد به خوبی پوشانده شوند. درب شیشه را ببندید و چند ساعت کنار بگذارید. در این مرحله، شیشه را در یخچال نگهداری کنید.
مدت زمان لازم برای آماده سازی ترشی پوست بادمجان
بعد از یک ماه میتوانید این ترشی را سرو کنید. شما میتوانید به دلخواه از مواد دیگر نیز در این ترشی استفاده کنید. این ترشی را میتوانید کنار انواع غذاها سرو نمایید. طعمی متنوع و جدید این ترشی باعث محبوبیت آن شده است.
در این ترشی خوشمزه میتوانید از سیر و پیاز نیز برای طعمدار کردن استفاده کنید. اگر از کلم در این ترشی استفاده میکنید، حتماً کلمها را خوب خشک کنید. میتوانید این ترشی رستورانی را با سبزیجاتی مانند هویج، فلفل قرمز، و کلم تزئین کنید.