رسپی

دستور تهیه تهیه حلوای سه آرد مجلسی مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه حلوا (سه آرد) در منزل

حلوای سه آرد به معنای واقعی کلمه شیرینی خوشمزه‌ای است که از سه نوع آرد تهیه می‌شود: آرد گندم، آرد برنج و آرد نخودچی که این ترکیب به آن ارزش غذایی زیادی می‌بخشد. این حلوا به عنوان یک دسر خوشمزه بعد از وعده‌های اصلی یا به عنوان شیرینی کنار چای بسیار لذیذ است. با ما همراه باشید.

دستور تهیه حلوا سه آرد مجلسی با طعم عالی و خاص

دستور تهیه تهیه حلوای سه آرد مجلسی مرحله به مرحله

divider

مواد لازم جهت تهیه حلوا سه آرد

  • آرد سفید ۱ پیمانه
  • آرد برنج ۱ پیمانه
  • آرد نخودچی ۱ پیمانه
  • روغن مایع ۲۰۰ گرم
  • شکر ۳ پیمانه
  • آب ۳ پیمانه
  • گلاب ۱/۲ پیمانه
  • محلول زعفران ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • کره ۵۰ گرم

دستور تهیه حلوا سه آرد

divider

شربت حلوا

  • اول از همه آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
  • وقتی شکر در آب حل شد و جوش آمد، گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید.
  • بعد از یکی دو بار جوشیدن، حرارت را خاموش کنید.

divider

مراحل آماده کردن حلوای سه آرد مجلسی

  1. آرد سفید را الک کنید و بدون روغن روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد برود و رنگش کمی تغییر کند. بعد از ۱۰ دقیقه، آرد برنج الک شده را اضافه کنید.
  2. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را اضافه کنید.
  3. مراقب باشید، آرد نخودچی سریع می‌سوزد، پس کمی تفت دهید تا بوی آن از بین برود.
  4. حالا روغن مایع را اضافه کنید و حلوا را مدام هم بزنید تا رنگ آردها طلایی شود.
  5. در این مرحله کره را اضافه کنید و تا زمانی که رنگش روشن قهوه‌ای شود تفت دهید.
  6. شربت گرم را به آرامی اضافه کرده و هم بزنید تا حلوا از دیواره ظرف جدا شود و به آن نچسبد.
  7. حلوا نباید خیلی سفت یا خشک شود.
  8. نوش جان! امیدوارم شما هم این حلوا را درست کنید و از آن لذت ببرید.

divider

گردآوری شده از مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا