رسپی

دستور تهیه تهیه ی ژله بستنی خوشمزه به ساده ترین روش در منزل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه ژله بستنی ساده و نکات آن

زمانی که کسی به دنبال یک دسر ساده و محبوب باشد، اولین چیزی که به ذهنش می‌رسد ژله بستنی است. این دسر یکی از گزینه‌های عالی است چون هم طعم خوبی دارد و هم برای درست کردنش نیاز به مواد خاصی ندارید و هزینه زیادی هم صرف نمی‌شود. همچنین، مراحل تهیه آن بسیار آسان و سریع است. بیایید به مراحل تهیه این دسر خوشمزه نگاهی بیندازیم.

طرز تهیه ژله بستنی فوق‌العاده

مواد لازم برای تهیه ژله بستنی

  • ۳ بسته ژله رنگی از هر طعم و رنگی که دوست دارید (من از یک بسته انار، یک بسته زردآلو و یک بسته انگور استفاده کردم)
  • ۳/۴ لیوان بستنی وانیلی (سفید) که در مجموع می‌شود حدود ۳ تا ۳/۴ لیوان
  • ۳/۴ لیوان آب جوش برای حل کردن ژله

طرز تهیه ژله بستنی

  1. ۳/۴ لیوان بستنی وانیلی را در ظرفی بریزید و بگذارید کمی نرم شود ولی شل نشود.
  2. سپس یک بسته پودر ژله قرمز (من از انار استفاده کردم) را در ۳/۴ لیوان آب جوش خوب حل کنید. یا می‌توانید آن را به روش بن ماری، یعنی در یک ظرف شیشه‌ای روی بخار آب کتری هم بزنید تا شفاف شود.
  3. وقتی پودر ژله حل شد، بستنی را به آن اضافه کنید تا همه چیز خوب مخلوط شود. سپس مواد را در قالب مورد نظرتان بریزید و برای ۴۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
  4. بعد از ۴۵ دقیقه، این مرحله را دوباره با یک بسته پودر ژله روشن‌تر انجام دهید تا رنگ لایه‌ها مشخص شود.
  5. سپس دوباره مخلوط را روی ژله قبلی بریزید و سریعاً در یخچال بگذارید تا لایه قبلی آب نشود.
  6. همین کار را برای بسته سوم ژله نیز انجام دهید و بگذارید ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بماند تا کاملاً بسته شود.
  7. من از سه بسته استفاده کردم و در دو ظرف متفاوت درست کردم. به همین سادگی و خوشمزگی!

نکات تهیه ژله بستنی

  • بستنی نباید خیلی شل باشد و باید نرم و لطیف باشد، مثل فرنی آن را هم بزنید.
  • ژله‌ای که با آب جوش حل می‌کنید نباید خیلی داغ باشد، فقط باید در حدی گرما داشته باشد که دست‌تان را بسوزاند.
  • شما می‌توانید از دو بسته پودر ژله استفاده کنید که این باعث می‌شود دو رنگ متفاوت داشته باشید. این بستگی به سلیقه‌تان دارد یا می‌توانید با یک پودر ژله فقط درست کنید.

​​​​​​​جمع‌آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا