دستور تهیه جوجه کباب حلزونی مخصوص با طعمی بی نظیر (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه جوجه کباب حلزونی به 3 روش تابهای، روی زغال یا در فر
جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب ایرانیها است و از قدیم تا امروز در سفرهها وجود داشته. شما میتوانید جوجه کباب را با برنج زعفرانی، آلبالو پلو، هویج پلو و دیگر پلها سرو کنید. ما در مجله رضیم به شما روشهای تهیه جوجه کباب حلزونی را بدون فر و در تابه، همچنین در فر و روی زغال آموزش میدهیم.
دستور تهیه جوجه کباب حلزونی بدون استفاده از فر – در فر | و تابه
مواد لازم
فیله مرغ: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
آبلیمو تازه: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده: ۳ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
سیخ چوبی: چند عدد
دستور تهیه
برای تهیه جوجه کباب حلزونی، ابتدا فیلههای مرغ را به شکل نوارهایی به عرض ۲ تا ۳ سانتیمتر برش بزنید. سپس پیاز را خلالی کرده و سیر را له کنید. سیر و پیاز را در کاسهای با زعفران دمکرده، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر مخلوط کنید. این ترکیب را روی فیلههای مرغ بریزید تا همهجا را بگیره. فیلهها را در یک ظرف در بسته گذاشته و در یخچال قرار دهید.
بعد از ۵ ساعت که مزهها به خوبی به خورد فیلهها رفت، آنها را از یخچال خارج کرده و آبلیمو تازه رویشان بریزید. هر نوار فیله را رول کرده و سیخ چوبی را از آن رد کنید. روی هر سیخ میتوانید ۳ تا ۴ فیله را قرار دهید.
در یک تابه بزرگ مقداری روغن بریزید و سیخهای چوبی را درون آن قرار دهید. حرارت را متوسط نگه دارید و اجازه دهید مرغها بپزند. هر چند وقت یکبار به تابه سر بزنید و سیخها را بچرخانید. وقتی جوجهها طلایی شدند، آنها را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود. نوش جان!
دستور تهیه جوجه کباب حلزونی با ذغال
برای تهیه جوجه کباب حلزونی در فر، مراحل بالا را دقیقا تکرار کنید. رولتهای مرغ را به روغن آغشته کرده و در سینی فر بچینید. دما را روی ۲۰۰ درجه تنظیم کرده و به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا جوجهها کاملاً بپزند. همچنین هنگام برش زدن فیلهها، ضخامت متوسط را رعایت کنید تا جوجهها نپزند یا نسوزند.
شما میتوانید همین دستور را در فضای باز با منقل و ذغال نیز تهیه کنید. فقط دقت کنید که حتماً از سیخهای فلزی استفاده کنید تا سیخهای چوبی نسوزند و طعم غذا خراب نشود.
نکات مهم برای تهیه جوجه کباب حلزونی
با اینکه تهیه جوجه کباب راحتتر از کبابهای دیگر است، اما نکاتی وجود دارد که باید رعایت کنید تا طعم خوبی داشته باشد.
پیازها نباید له یا رنده شوند. این کار باعث میشود که پیاز به فیلهها بچسبد و بسوزند. وقتی فیلهها را به سیخ میزنید، پیاز باید فقط برای کاهش بوی مرغ باشد.
به مدت حداقل ۵ ساعت تکههای جوجه را در مخلوط مواد قرار دهید تا طعمدار شوند؛ در غیر این صورت جوجه بوی بدی خواهد گرفت و مزه خوبی نخواهد داشت.