رسپی

دستور تهیه خورش شامی ترش (تورشه شامی) خوشمزه و راحت (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه تورشه شامی

خورشت شامی ترش یک غذایی از شمال ایران است. شمالی‌ها به غذاهای ترش علاقه دارند و بسیاری از غذاهای محلی آن‌ها همین طعم را دارند. در این غذا از سبزی‌های معطر استفاده می‌شود که آن را خاص‌تر می‌کند.

در این خورشت، شامی‌های کوچک گوشتی به کار می‌روند که شاید برای شما جالب باشد. در شمال کشور، این غذا طرفداران زیادی دارد.

اگر در شهری دیگر زندگی می‌کنید اما به غذاهای شمالی علاقه دارید، با ما همراه شوید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را یاد بگیرید.

شامی ترش شمالی

دستور تهیه خورشت شامی ترش

مواد لازم برای تهیه خورشت شامی ترش:

  • ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ عدد سیب‌زمینی
  • ۲ عدد گوجه‌فرنگی
  • ۱ عدد پیاز
  • ۱ قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • ۱ قاشق غذاخوری سرخالی چوچاق خشک یا ۲ قاشق غذاخوری چوچاق تازه
  • ۱ قاشق غذاخوری سرخالی خالواش خشک یا ۲ قاشق غذاخوری خالواش تازه
  • آبغوره به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه به میزان لازم

تورشه شامی

خورش تورشه شامی

مراحل تهیه خورشت شامی ترش:

برای تهیه این خورشت، ابتدا شامی‌ها را درست کنید. یک پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید.

سپس گوشت چرخ کرده را با نمک، فلفل و نصف سبزی‌های معطر به پیاز اضافه کنید. اگر سبزی‌های محلی در دسترس ندارید، می‌توانید از نعنا و جعفری استفاده کنید.

همه مواد را خوب ورز دهید تا ترکیب شوند. سپس روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود.

وقتی روغن داغ شد، مواد را به شکل کباب شامی درآورید و هر دو طرف را سرخ کنید. این مقدار مایه برای ۴ تا ۵ شامی کافی است. بعد از سرخ شدن شامی‌ها، گوجه‌فرنگی‌ها را به چهار قسمت تقسیم کرده و با نمک سرخ کنید.

وقتی گوجه‌ها سرخ شدند، آن‌ها و شامی‌ها را از ماهیتابه بیرون آورید. در ماهیتابه جدید، روغن بریزید و پیاز داغ، رب، نمک، فلفل و زرچوبه را اضافه کنید. کمی تفت دهید تا بوی خامی رب برود.

سپس بقیه سبزی‌های معطر را اضافه کرده و کمی تفت دهید. حالا حدود یک و نیم لیوان آب به مواد اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید و سس غلیظی تهیه شود.

سپس شامی‌ها را به سس اضافه کنید و درب ماهیتابه را ببندید تا نیم ساعت با حرارت ملایم بپزد و خورشت جا بیفتد. در آخر، به مقدار دلخواه آبغوره اضافه کنید تا خورشت ترش‌تر شود.

وقتی سس غلیظ شد، می‌توانید گوجه‌های سرخ شده را به آن اضافه کنید. اضافه کردن گوجه اختیاری است. حالا غذا را با سیب‌زمینی سرخ شده تزئین کرده و با برنج سرو کنید. نوش جان.

دستور تهیه خورش شامی ترش (تورشه شامی) خوشمزه و راحت (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا