رسپی

دستور تهیه خورش مرغ لبنانی مخصوص با طعم خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه خورش مرغ لبنانی خاص با طعمی خوشمزه

بیشتر غذاهای لبنانی با سیر و زیتون درست می‌شوند. در آشپزی مدیترانه‌ای، از روغن زیتون برای پخت و گریل کردن مواد غذایی استفاده می‌شود. این خورش ساده و خوشمزه از سینه یا فیله مرغ، فلفل دلمه‌ای، زیتون، روغن زیتون، زعفران، جعفری و زیره تهیه می‌شود.

خورش مرغ و زیتون لبنانی به ازای هر نفر حدود ۲۷۵ کیلوکالری انرژی دارد. زیتون خواص بسیاری دارد و می‌تواند به کاهش کلسترول خون کمک کند. همچنین زیتون منبع غنی از اسیدهای چرب ضروری بدن است و به روشن شدن و محافظت از پوست کمک می‌کند. زیتون دارای ویتامین E، مس و آهن نیز هست که برای رشد مو مفیدند.

زیتون جزء اصلی بسیاری از غذاهای ایتالیایی، لبنانی، ترکی و یونانی است. تحقیقات نشان می‌دهد که افزودن زیتون به رژیم غذایی روزانه می‌تواند احتمال بیماری‌های قلبی و سکته را کاهش دهد. برای اینکه خورش مرغ و زیتون شما خوشمزه‌تر شود، نکات زیر را مدنظر داشته باشید:

۱- کمی آب به خورش اضافه کنید و آن را روی حرارت کم بپزید تا خورش جا بیفتد و رنگ خوبی بگیرد.
۲- چند دقیقه قبل از سرو، پودر زیره سیاه، زعفران و جعفری را اضافه کنید.
۳- زیره را زیاد نجوشانید تا خورش تلخ و بدرنگ نشود.
۴- ترشی خاص این غذا، ترشی انگور است.
۵- برای دم کردن خورش، از یک پارچه سفید و نخی تمیز استفاده کنید و هرگز از پارچه ابری استفاده نکنید.

دستور تهیه خورشت مرغ و زیتون لبنانی

اگر از غذاهای لبنانی لذت می‌برید، حتماً دستور تهیه سالاد فتوش و سالاد تبوله که از معروف‌ترین سالادهای لبنانی هستند را در مجله ما بخوانید.

مواد لازم :

مرغ: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۴ حبه
زیره سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری
زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری
روغن زیتون بدون بو: ۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی و سبز: ۱ عدد
زیتون سبز بدون هسته: ۱۰ عدد
آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
لیمو ترش: ۲ عدد
پودر فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
زعفران حل شده: ۳ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم

خورشت مرغ و زیتون غذای مقوی برای افطار

مراحل پخت :

گام ۱: ابتدا روغن را در تابه بریزید و سیر و پیاز را در آن تفت دهید.

گام ۲: سپس زردچوبه و نمک را اضافه کنید و بعد تکه‌های مرغ را بیفزایید.
گام ۳: بگذارید مرغ‌ها خوب تفت بخورند.
گام ۴: زیتون، فلفل دلمه‌ای و آبلیمو را اضافه کنید.
گام ۵: وقتی همه مواد با هم تفت داده شدند، آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید همه مواد روی حرارت ملایم آرام بپزند.

غذای لبنانی، مرغ و زیتون

گام ۶: ۱۰ دقیقه مانده به سرو غذا زیره، زعفران و فلفل سیاه را اضافه کنید.
گام ۷: هنگام سرو نیز جعفری ساطوری شده را روی خورش بپاشید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه خورش مرغ لبنانی مخصوص با طعم خوشمزه (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا