رسپی

دستور تهیه خوشمزه ترین مرغ سوخاری در ایرفرایر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه خوشمزه ترین مرغ سوخاری در ایرفرایر

مرغ سوخاری یک غذای خوشمزه و محبوب بین خانواده‌هاست. معمولاً برای تهیه آن از روغن زیادی استفاده می‌شود که باعث می‌شود این غذا خیلی سالم نباشد. این موضوع برای افرادی که به بیماری‌هایی مثل چربی خون بالا، مشکلات قلبی یا چاقی مبتلا هستند، مناسب نیست. اما اگر در تهیه آن از روغن کمی استفاده کنید، می‌تواند در برنامه غذایی سالم نیز جای بگیرد.

مواد لازم جهت تهیه مرغ ترد:

  • سینه مرغ (۲۰۰ گرم)
  • یک عدد تخم‌مرغ
  • ½ لیوان آب
  • ½ لیوان پودر سوخاری
  • یک قاشق چای‌خوری نمک
  • یک قاشق چای‌خوری فلفل
  • روغن مایع ۳ قاشق سوپ‌خوری

دستور تهیه مرغ در ایرفرایر:

سینه مرغ را به قطعات یک سانتی‌متری برش بزنید.

تخم‌مرغ، پودر سوخاری و آرد را در سه ظرف جدا بگذارید و به هر کدام مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

اول مرغ‌ها را به تخم‌مرغ بزنید، سپس به آرد و دوباره به تخم‌مرغ و در نهایت به پودر سوخاری آغشته کنید.

ایر فرایر را روشن کنید و در حالت پخت مرغ به مدت سه دقیقه گرم کنید.

با فرچه روغن به قسمت پخت ایر فرایر بزنید و برش‌های مرغ را داخل آن قرار دهید. سپس کمی روغن روی مرغ‌ها بزنید و پخت را شروع کنید.

هر دو تا سه دقیقه، مخزن دستگاه را بیرون آورده و مرغ‌ها را بچرخانید. این کار را به مدت حدود ۸ دقیقه ادامه دهید تا مرغ‌ها سرخ شوند و سپس گرم سرو کنید.

دستور تهیه مرغ در ایرفرایر

نکات تکمیلی:

برای تردتر شدن مرغ، می‌توانید از پودر سوخاری استفاده کنید.
به جای پودر سوخاری می‌توانید از نان تست رنده شده هم استفاده کنید.
اگر می‌خواهید مرغ کامل بپزید، زمان پخت را به ۳۰ تا ۴۰ دقیقه افزایش دهید.
برای اطمینان از پخت کامل، می‌توانید از دماسنج گوشت استفاده کنید. دمای داخلی مرغ باید ۷۴ درجه سانتی‌گراد باشد.

تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا