رسپی
دستور تهیه دستور تهیه خورش مالاوابیج غذای بی نظیر شمالی مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه مالاوبیج (غذای شمالی)
با رضیم همراه باشید و طرز تهیه خورشت مالاوبیج، یک خورشت مرغ خوشمزه را ببینید.
خورشت مالاوبیج، غذایی خوشمزه از شمال
مواد لازم برای خورشت مالاوبیج
- یک عدد مرغ کامل
- یک عدد پیاز بزرگ، خرد شده
- یک قاشق غذاخوری رب انار
- دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه مالاوبیج
- ابتدا یک ظرف مناسب انتخاب کنید و دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در آن بریزید.
- سپس یک یا یک و نیم قاشق غذاخوری رب انار هم به آن اضافه کنید. رب گوجه فرنگی برای رنگ و رب انار برای طعم دادن به غذا استفاده میشود.
- میتوانید این نسبتها را تغییر دهید تا رنگ غذا به سلیقه شما دربیاید؛ این ربی که من استفاده کردم از شمال خریده بودم و خیلی باکیفیت است.
- آهسته دو لیوان آب به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا رب به خوبی در آب حل شود. برای طعمدهی، کمی فلفل قرمز و نمک هم اضافه کنید.
- دقت کنید که این غذا اصلاً تند نیست. این مایع در واقع آب و سس غذا است و نباید در حین پخت آب بیشتری به آن اضافه کنید.
- سینههای مرغ را به قطعات مناسب ببرید. هر چه تکهها کوچکتر باشند، سس بهتر به آنها میچسبد و خوشمزهتر میشود.
- در یک تابه مقداری روغن بریزید و تکههای مرغ را به آن اضافه کنید. مرغها را به خوبی سرخ کنید تا کاملاً بپزند و رنگ آنها تغییر کند.
- پس از اینکه مرغها را سرخ کردید و آب آنها خارج شد، آنها را به یک قابلمه متوسط منتقل کنید که روی شعله کم قرار دارد تا با همان روغنی که به مرغها چسبیده کمی بپزند.
- سپس پیاز را به روغن و آب مرغ باقیمانده در تابه اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها نرم و طلایی شوند.
- بعد از سرخ کردن پیازها، آنها را همراه روغن و آب مرغ روی مرغهایی که در قابلمه هستند بریزید. سپس ادویههایی مثل (نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، دارچین و ادویه لیمو فلفلی) را به مقدار دلخواه اضافه کنید تا طعم خوبی بگیرد.
- در نهایت سسی که قبلاً تهیه کردهاید را به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا با شعله کم و ملایم حدود 2 تا 2.5 ساعت پخته و سس غلیظ شود. در وسط پخت، مرغها را زیر و رو کنید تا نسوزند. سپس نوش جان فرمایید.
جمعآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی