دستور تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی یک دسر شیک و مجلسی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه پاناکوتای خوشمزه و پرطرفدار با زعفران
پاناکوتا یک دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین درست میشود. این دسر معمولاً با طعمهای مختلفی مثل قهوه، وانیل و دیگر افزودنیها آماده میشود. بیایید با هم دستور تهیه آن را ببینیم.
طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی
مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتا
- شیر: ۳ پیمانه
- شکر: ۱ پیمانه
- خامه: یک بسته
- پودر ژلاتین: ۳ قاشق سوپخوری
- وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
- گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران: به مقدار لازم
طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی
۱- پودر ژلاتین را با آب سرد حل کرده و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری قرار دهید تا خودش را به خوبی حل کند و مایع شفافی به وجود بیاید. (میتوانید آن را روی بخار کتری بگذارید.)
۲- شیر، زعفران و شکر را در یک قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. اگر رنگ زعفران به خوبی در نیامده، مقداری زعفران بیشتر اضافه کنید تا به رنگ دلخواه برسید.
۳- وقتی مواد به جوش آمد، گلاب و وانیل را اضافه کنید. به یاد داشته باشید که اگر گلاب را از ابتدا بریزید، عطر آن از بین میرود و ممکن است طعم تلخی به مواد بدهد. حالا ژلاتین حل شده را که به دمای اتاق رسیده به مخلوط اضافه کنید و بگذارید تا خنک شود.
۴- نوبت به آمادهسازی خامه میرسد. کمی از خامه را بزنید تا نرم شود، اما نیازی نیست که خیلی فرم بگیرد.
۵- زمانی که دمای خامه و دسر یکسان شد، خامه را به مخلوط اضافه کنید. بهتر است کمی از مخلوط دسر را به خامه اضافه کنید تا رقیق شود و سپس باقی مواد را اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگر دما یکی نباشد، خامه خراب میشود!
۶- مخلوط آماده شده را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.
خواص گلاب برای پوست
یکی از مهمترین کاربردهای گلاب، مراقبت از پوست است. گلاب برای انواع پوستها، به ویژه پوستهای خشک و حساس، مناسب است. یکی از کاربردهای گلاب پاک کردن پوست است و میتوانید به جای استفاده از محصولات شیمیایی پاککننده، از آن بهره ببرید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه یک دسر لبنانی به نام مهلبیه
طرز تهیه دسر مگنولیا، دسر مقوی و خوشمزه
طرز تهیه دسر پان اسپانیا، شیک و مجلسی
جمعآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی