دستور تهیه راتاتویی و تخم مرغ پخته شده (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه راتاتویی و تخم مرغ پخته شده
راتاتویی و تخم مرغ پخته شده با رنگهای زیبا و متنوعش یک گزینه عالی برای شروع هفتهای سالم و کم کالری است. این غذا متشکل از سبزیجات است و ریشه در فرانسه دارد، جایی که به معنای خورش رنگی شناخته میشود. راتاتویی به راحتی قابل تغییر است و هر کسی میتواند بر اساس سلیقه خود در آن تغییراتی ایجاد کند.
در دوران بارداری، معمولاً زنان تمایل بیشتری به خوردن غذا دارند که کاملاً طبیعی است. با تهیه غذاهای خوشمزه و رنگارنگ میتوانید این نیاز را برآورده کرده و از غذاهای سالم لذت ببرید. بیشتر خانمهای باردار که به تغذیه خود اهمیت میدهند، سعی میکنند از غذاهای گیاهی پخته استفاده کنند تا از اضافه وزن جلوگیری کنند و عادتهای غذایی خود را حفظ کنند.
متخصصان تغذیه نیز به زنان باردار توصیه میکنند سبزیجات را چه خام و چه پخته مصرف کنند، اما برای بهبود هضم و جذب بهتر مواد مغذی، بهتر است سبزیجات را بپزند.
برخی از متخصصان تغذیه در آمریکا میگویند: بسیاری از مواد مغذی گیاهان از نظر هضم نسبت به مواد مغذی منابع حیوانی مشکلتر هستند. زیرا فیبر موجود در گیاهان معمولاً به شکلی ترکیب شده که جذب آنها را برای بدن سخت میکند.
پختن سبزیجات به کاهش فیبر آنها کمک میکند و مواد معدنی لازم را آزاد میسازد. همچنین پختن میتواند فواید جدیدی به سبزیجات اضافه کند که در حالت خام موجود نیست. از سایر غذاهای مناسب برای بارداری میتوان به ساندویچ کدوسبز، پاستا لیمویی با اسفناج، املت ویژه و سوپ هویج و شلغم اشاره کرد.
مواد لازم :
بادمجان: 1 عدد
پیاز سفید: 1 عدد
کدو سبز: 1 عدد
فلفل دلمهای قرمز: 1 عدد
روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری
سیر: 2 حبه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
پوره گوجهفرنگی: 2 پیمانه
ریحان تازه خرد شده: 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ بزرگ: 4 عدد
جعفری تازه خرد شده برای تزئین
مراحل پخت :
گام 1: فر را به دمای 200 درجه سلسیوس (400 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.
گام 2: بادمجان، پیاز، فلفل دلمهای و کدو سبز را به صورت درشت خرد کنید و در یک ظرف مخصوص فر قرار دهید.
گام 3: روغن زیتون، سیر له شده، فلفل سیاه و نمک را با هم ترکیب کرده و به سبزیجات اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
گام 4: پوره گوجهفرنگی را در یک ظرف جداگانه بریزید و هر دو ظرف را به فر ببرید.
گام 5: هر از گاهی محتویات هر دو ظرف را هم بزنید تا سبزیجات ترد و برشته شوند و سس گوجه غلیظ شود، این کار حدود 35 تا 40 دقیقه طول میکشد.
گام 6: هر دو ظرف را از فر خارج کنید، اما فر را خاموش نکنید و 5 دقیقه اجازه دهید مواد در فضای بیرون آرام بگیرند.
گام 7: سس گوجه را به سبزیجات پخته شده اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
گام 8: در چهار سمت مواد، 4 حفره ایجاد کرده و در هر حفره یک تخممرغ بشکنید.
گام 9: ظرف را دوباره به فر برگردانید و 8 تا 10 دقیقه بگذارید تخممرغها پخته شوند.
گام 10: بعد از بیرون آوردن ظرف، اجازه دهید کمی سرد شود و با جعفری خرد شده تزئین کنید.
منبع : غذالند