رسپی

دستور تهیه سالاد پیازچه و مرغ برای پیک نیک (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه سالاد پیازچه و مرغ برای پیک نیک

سالاد مرغ و پیازچه یکی از سالادهای خوشمزه و سالم است که می‌تواند به عنوان پیش غذا در مهمانی‌ها و نیز یک شام ساده و مقوی مورد استفاده قرار گیرد. این سالاد سرشار از ویتامین‌ها و پروتئین‌هاست.

طرز تهیه سالاد مرغ و پیازچه :

مرغ را بپزید و سپس آن را ریش ریش کنید.

پیازچه و کرفس را به صورت ریز خرد کنید.

مرغ ریش ریش شده، پیازچه، کرفس، سس مایونز، نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

سالاد را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود.

سپس سالاد را سرو کنید.

کالری سالاد مرغ و پیازچه به ترکیبات آن بستگی دارد. به طور کلی، یک وعده از این سالاد (حدود 100 گرم) حاوی 200 کالری است.

نکات مهم برای تهیه سالاد مرغ و پیازچه

شما می‌توانید به جای مرغ از تن ماهی یا میگو هم استفاده کنید.

برای طعم بهتر، می‌توانید از سس مایونز طعم‌دار استفاده کنید.

برای تنوع بیشتر، می‌توانید ذرت، نخود فرنگی یا خیار شور هم به سالاد اضافه کنید.

سالاد مرغ و پیازچه را تا 3 روز می‌توانید در یخچال نگهداری کنید.

فواید سالاد مرغ و پیازچه

دستور تهیه سالاد پیازچه و مرغ برای پیک نیک (مرحله به مرحله)

فواید سالاد مرغ و پیازچه:

سالاد مرغ و پیازچه یک منبع عالی از پروتئین، فیبر و ویتامین‌ها است. این سالاد می‌تواند به شما در حفظ وزن سالم و تناسب اندام کمک کند.

معایب سالاد مرغ و پیازچه:

سالاد مرغ و پیازچه به خاطر داشتن سس مایونز ممکن است کالری و چربی بالایی داشته باشد. اگر به دنبال یک رژیم کم‌چرب هستید، می‌توانید از سس ماست کم‌چرب یا سس فرانسوی به جای سس مایونز استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا