رسپی

دستور تهیه سالاد کول اسلاو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه سالاد کول اسلاو

سالاد کول اسلاو یکی از سالادهای محبوب و خوشمزه در دنیا است. این سالاد به طور معمول از کلم سفید، هویج، سس مایونز، سس خردل، آب لیمو، نمک و فلفل تهیه می‌شود. اما شما می‌توانید بر اساس سلیقه خود، مواد مختلفی مثل کلم قرمز، کلم بروکلی، کشمش، شوید و ذرت را هم به آن اضافه کنید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
کلم سفید ½ پیمانه
هویج متوسط 1 عدد
کشمش پلویی ¼ پیمانه
سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
سس خردل 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مراحل تهیه سالاد کول اسلاو :

آماده کردن کلم: کلم را خوب بشویید و به شکل نوارهای نازک برش بزنید. برای این کار می‌توانید از چاقو یا رنده استفاده کنید.

رنده کردن هویج: هویج را پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید.

خیساندن کشمش: کشمش را به مدت 15 تا 20 دقیقه در آب ولرم بخیسانید تا نرم شود.

تهیه سس: در یک کاسه، سس مایونز، سس خردل، آب لیمو، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید تا سس یکدست شود.

مخلوط کردن مواد: کلم رنده شده، هویج رنده شده، کشمش خیسانده و سس را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید.

سرو سالاد: سالاد کول اسلاو را در ظرف دلخواه خود بریزید و بلافاصله سرو کنید.

 سالاد کول اسلاو

نکات مهم:

اگر دوست دارید طعم سس قوی‌تری داشته باشید، می‌توانید یک حبه سیر رنده شده یا یک قاشق چای‌خوری پودر پیاز به سس اضافه کنید.

اگر سس مایونز را نمی‌پسندید، می‌توانید به جای آن از ماست یونانی یا سس خامه‌ترش استفاده کنید.

برای تهیه سالاد کول اسلاو رنگی، می‌توانید از کلم قرمز و هویج بنفش استفاده کنید.

دستور تهیه سالاد کول اسلاو (مرحله به مرحله)

سالاد کول اسلاو را می‌توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا