دستور تهیه سالاد کیسیر ترکیه خوشمزه (مرحله به مرحله)

دستور تهیه سالاد کیسیر ترکیه خوشمزه
سالاد کیسیر یکی از سالادهای خوشمزه و رنگارنگ ترکیه است که به محض اینکه یک بار آن را میل کنید، طرفدار دائمی آن خواهید شد. برای یادگیری دستور تهیه کامل و مراحل درست کردن سالاد کیسیر با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور گندم ۱ پیمانه
جعفری خرد شده ۱ الی ۲ پیمانه
نعناع تازه ۲ قاشق غذاخوری
پیازچه ۵ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
آبلیمو نصف پیمانه
روغن زیتون نصف پیمانه
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
دستور تهیه سالاد کیسیر
مرحله اول
برای شروع، ابتدا مقداری آب ولرم بزنید و بلغور گندم را حداقل ۵ تا ۶ ساعت در این آب ولرم بخیسانید تا نرم شود.
مرحله دوم
توجه کنید که بلغورها باید خیس نباشد. بنابراین بعد از اتمام زمان خیساندن، بلغورها را در یک صافی بریزید تا آب آنها خارج شود.
مرحله سوم
حالا وقت اضافه کردن سبزیجات به سالاد است. ابتدا پیازچه را ریز خرد کنید. سپس گوجهفرنگیها را نیز به همین صورت آماده کنید و کنار بگذارید. جعفری را بشویید و سپس خرد کنید. نعناع را هم همینطور بشویید و ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم
اکنون همه سبزیجات آماده شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و به خوبی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
مرحله پنجم
بلغور آبکشی شده را اضافه کنید و سپس نمک، آبلیمو، فلفل و روغن زیتون را به سالاد بیفزایید. همه مواد را خوب هم بزنید. میتوانید سالاد را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.