رسپی

دستور تهیه ساندویچ زبان مکزیکی لذیذ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ساندویچ زبان مکزیکی لذیذ

ساندویچ زبان یک غذای خوشمزه و لذیذ برای کسانی است که به گوشت و ساندویچ علاقه‌ دارند. در این متن، شیوه تهیه ساندویچ زبان را معرفی می‌کنیم.
این ساندویچ علاوه بر سادگی، طعم فوق‌العاده‌ای دارد و به محبوبیت زیادی در رستوران‌ها و فست فودها دست یافته است.

این غذا پرچرب و پرکالری است، بنابراین بهتر است در مصرف آن زیاده‌روی نکنید. اما به خاطر اینکه گوشت زبان شامل آهن است، می‌تواند غذایی مناسب و مفید برای کودکان و نوجوانان باشد. شما می‌توانید ساندویچ زبان را از زبان گوساله یا گوسفند تهیه کنید.

اگر به غذاهای گوشتی و ساندویچی علاقه دارید، ساندویچ زبان می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها برای ناهار یا شام شما باشد. همچنین می‌توانید زبان را به صورت سوخاری درست کنید. ترکیب زبان با مغز نیز بسیار خوشمزه است، این ساندویچ معمولاً شامل پنیر پیتزا، قارچ، گوجه و خیارشور است.

شما می‌توانید این غذای پرطرفدار را به‌صورت بهداشتی در منزل تهیه کنید و آن را با خانواده خود لذت ببرید. در ادامه به شما دستور تهیه ساندویچ زبان و نکات مهم برای تهیه آن را ارائه می‌دهیم.

مواد لازم برای ساندویچ زبان مکزیکی

  • زبان گوساله ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • برگ بو ۲ عدد
  • ساقه کرفس ۲ عدد
  • روغن ۳ قاشق غذا خوری
  • لوبیا قرمز کنسروی ۳ قاشق غذا خوری
  • فلفل هالوپینو خرد شده ۱ عدد
  • آواکادو رسیده ۲ عدد در صورت تمایل
  • پنیر لیقوان یا پنیر مکزیکی ۱۵۰ گرم
  • گوجه فرنگی برش حلقه‌ای ۲ عدد
  • کاهو به مقدار لازم
  • خیار شور به مقدار لازم
  • خامه ترش ۱/۲ فنجان

مواد لازم برای ساندویچ زبان مکزیکی

دستور تهیه ساندویچ زبان مکزیکی

در یک قابلمه، آب، زبان، ۱ عدد پیاز، نمک، فلفل، ساقه کرفس و برگ بو را بریزید و بگذارید به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزد.
پس از پخت، پوست زبان را جدا کنید و به صورت کالباسی برش بزنید. پیاز باقی‌مانده را خرد کرده و در ماهیتابه با حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید.
سپس لوبیا، نمک، فلفل هالوپینو و ۳ قاشق آب لوبیا را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه دیگر تفت دهید.
مواد را در غذاساز ریخته و پوره کنید، سپس بگذارید به دمای محیط برسد. پنیر را با مواد مخلوط کنید.

زبان‌ها را در ماهیتابه سرخ کنید تا دو طرف آن‌ها طلایی شود.
در زمان سرخ کردن کمی نمک و فلفل روی آن‌ها بپاشید. نان را آماده کنید و با یک قاشق از مخلوط پوره داخل آن بگذارید.
برش‌های زبان را روی پوره بگذارید. گوجه و خیار شور را نیز اضافه کنید و در نهایت خامه ترش و کاهو را روی آن قرار دهید.

منبع : ساعد نیوز

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا