رسپی
دستور تهیه سس ماهی مخصوص شمال (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سس مخصوص همراه با ماهی
اگر بوی ماهی شما را اذیت میکند، میتوانید این سس خوشمزه را درست کنید و با آن ماهی را خوشبو کنید. با ما همراه باشید.
خوشمزهترین دستور تهیه سس مخصوص ماهی
مواد لازم و روش تهیه سس ماهی
- روغن زیتون / 1 قاشق سوپخوری (حدود 15 میلیلیتر)
- رب گوجه فرنگی / 1 قاشق سوپخوری (حدود 15 گرم)
- آب / نیم پیمانه (حدود 80 میلیلیتر)
- سرکه / 1 قاشق سوپخوری (حدود 14 میلیلیتر)
- شکر / 1 قاشق چایخوری (حدود 5/6 گرم)
- نمک و فلفل / به میزان دلخواه
- فلفل دلمهای سبز (خردشده) / چند تکه (حدود 15 گرم)
روش تهیه سس ماهی
- روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.
- رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا بو خامی آن گرفته شود.
- سپس آب، سرکه، شکر، نمک و فلفل را اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا سس خوب جا بیفتد.
- در آخر، فلفل دلمهای خرد شده را به سس اضافه کنید.
- شما میتوانید سس را در یک ظرف کوچک بریزید یا در نیمه فلفل دلمهای که بریدهاید و با برش فلفل کبابی قرمز تزیین کنید.
لذت آشپزی با رضیم :
دستور تهیه سس مایونز خانگی و خوشمزه
دستور تهیه سس هزار جزیره به صورت مرحله به مرحله
دستور تهیه سس فلفل ترکیهای تند و عالی
جمعآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی