دستور تهیه سیب زمینی خامه ای خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
گاهی اوقات به دلیل خستگی و خواب آلودگی، حوصله درست کردن غذاهای سخت و زمانبر را نداریم و به دنبال غذایی هستیم که آسان و سریع آماده شود. سیبزمینی خامهای یکی از این غذاهاست که به راحتی و در مدت زمان کمی سرو میشود. در این مطلب، با چگونگی تهیه سیبزمینی خامهای آشنا میشوید.
سیبزمینی خامهای شبیه به مینیبرگر و کراکت سوسیس، از غذاهای فست فودی خوشمزه محسوب میشود. امروزه افراد زیادی به دنبال چنین غذاهایی هستند زیرا این غذاها سریع آماده میشود و همچنین طعم بسیار خوبی دارد. در ادامه میتوانید طرز تهیه این نوع سیبزمینی را بیاموزید.
مواد لازم برای تهیه سیبزمینی خامهای
سیر: ۲ حبه
کره: ۵۰ گرم
سیبزمینی: ۱ کیلوگرم
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
آب مرغ: ۲ پیمانه
جعفری تازه: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
خامه: ۱/۲ پیمانه
دستور تهیه سیبزمینی خامهای متفاوت
در ابتدا، فر را روشن کنید تا گرم شود. سپس سیبزمینیها را به خوبی بشویید تا تمیز شوند. میتوانید آنها را با پوست یا بدون پوست تنوری کنید.
سیبزمینیها را به صورت حلقهای برش دهید. میتوانید ضخامت برشها را ۱ سانتیمتر یا بیشتر در نظر بگیرید. سپس آنها را در آب سرد بریزید و بگذارید برای چند دقیقه خیس بخورند و بعد آبکشی کنید.
در مرحله سوم، یک سینی فر را با فویل بپوشانید و کمی روغن داخل آن بریزید و با برس روغن را پخش کنید.
سپس سیبزمینیها را داخل سینی بریزید و روی آنها ادویه بپاشید و کمی روغن بریزید. سینی را در فر که قبلاً گرم شده، قرار دهید و بگذارید سیبزمینیها به مدت ۴۰ دقیقه بپزند.
برای تهیه سس خامهای مخصوص سیبزمینی، سیرها را پوست کرده و به اندازه یک قاشق غذاخوری کره در یک قابلمه بگذارید و تفت دهید تا عطر سیر به مشام برسد. سپس آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود.
حالا نوبت به اضافه کردن آب مرغ است. آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا گلولههای آرد از بین بروند. وقتی سس غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید.
بعد از افزودن خامه، مواد را به خوبی هم بزنید تا سس یکدست شود. سپس سیبزمینیها را از فر بیرون آورده و در ظرف مناسب بگذارید و سس خامهای همراه با جعفری روی آن بریزید و سرو کنید.