رسپی

دستور تهیه شیرینی در سرخ کن بدون روغن (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه شیرینی در سرخ کن بدون روغن

اگر شما هم به دنبال کوکی هستید اما فر ندارید یا وقت ندارید، یا اینکه از سرخ کن برای پخت و پز استفاده می‌کنید، این راهنمایی به شما کمک می‌کند تا کوکی‌های خوشمزه‌ای تهیه کنید. مزایای پخت کوکی در سرخ کن بدون روغن عبارتند از:

سلامت بیشتر: سرخ کن روغن کمتری نسبت به فر مصرف می‌کند، بنابراین کوکی‌ها کالری و چربی کمتری خواهند داشت.
پخت سریع‌تر:کوکی‌ها در سرخ کن سریع‌تر پخته می‌شوند، پس می‌توانید به زودی از کوکی‌های داغ و خوشمزه لذت ببرید.
راحتی:استفاده از سرخ کن بسیار ساده است و نیازی به گرم کردن یا تنظیمات سخت ندارد.
نظافت آسان:سینی سرخ کن به راحتی تمیز می‌شود و این یعنی بشقاب‌های کمتری برای شستن خواهید داشت.

مواد لازم برای پخت کوکی در سرخ کن :

1 پیمانه کره نرم شده
¾ پیمانه شکر
¾ پیمانه شکر قهوه‌ای
2 عدد تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
2 ½ پیمانه آرد چند منظوره
1 قاشق چای خوری جوش شیرین
1 قاشق چای خوری نمک
1 پیمانه چیپس شکلات یا مواد افزودنی دلخواه

مراحل پخت کوکی در سرخ کن :

سرخ کن را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ، کره و شکرها را با هم مخلوط کنید تا سبک و پفکی شوند.
تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
در یک کاسه دیگر، آرد، جوش شیرین و نمک را با هم ترکیب کنید.
مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط کره اضافه کرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
چیپس شکلات یا مواد دلخواه را اضافه کرده و مخلوط کنید.
با قاشق غذاخوری، خمیر کوکی را به شکل گرد روی سینی سرخ کن که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید بچینید.
کوکی‌ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید، یا تا زمانی که طلایی قهوه‌ای شوند.
کوکی‌ها را از سرخ کن خارج کنید و قبل از سرو بگذارید کمی خنک شوند.

مراحل پخت کوکی در سرخ کن

نکات تکمیلی:

برای کوکی‌های تردتر، خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
می‌توانید از هر نوع چیپس شکلات، آجیل خرد شده، کشمش یا سایر مواد دلخواه استفاده کنید.
برای بررسی پخت کوکی‌ها، خلال دندان را در مرکز آن‌ها فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کوکی‌ها آماده‌اند.
اگر سرخ کن شما سینی کوچکی دارد، ممکن است نیاز باشد که کوکی‌ها را در دو نوبت بپزید.
مراقب باشید که کوکی‌ها را زیاد نپزید، زیرا ممکن است خشک و سفت شوند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا