رسپی

دستور تهیه شیرینی پیروک (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مشهورترین نوع شیرینی پیروک به ارمنستان تعلق دارد و به همین دلیل به عنوان یک شیرینی ارمنی شناخته می‌شود. در کشور ما این شیرینی به اسم‌های مختلفی شناخته می‌شود که رایج‌ترین آن‌ها شیرینی مارمالادی است. می‌توانیم این شیرینی را با انواع مارمالاد طبق سلیقه‌مان درست کنیم، ولی بیشتر از مارمالاد سیب و هویج استفاده می‌شود. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله شیرینی پیروک، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای شیرینی پیروک

آرد سفید: ۲۰۰ گرم
زرده تخم‌مرغ: ۳ عدد
سفیده تخم‌مرغ: ۴ عدد
کره: ۱۰۰ گرم
ماست: ۱۶۰ گرم
شکر: ۱۵۰ گرم
وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
زرده تخم‌مرغ برای رومال: ۱ عدد

دستور تهیه شیرینی پیروک

مرحله اول

برای تهیه این شیرینی خوشمزه، ابتدا کره هم دما با محیط را داخل یک کاسه می‌گذاریم و شکر را به آن اضافه می‌کنیم. سپس با همزن برقی آنقدر می‌زنیم که رنگش کرمی شود و حجم بگیرد.

مرحله دوم

سپس زرده‌ها و سفیده‌ها به همراه وانیل را به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مخلوط شوند. سپس ماست را افزوده و با بقیه مواد کاملاً ترکیب می‌کنیم. بکینگ پودر را به آرد اضافه می‌کنیم.

 شیرینی پیروک

مرحله سوم

کم‌کم آرد را به مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می‌کنیم. ۲ پیمانه از مایه را برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم. بقیه مایه را داخل یک قالب ۲۰ در ۲۰ می‌ریزیم و به فر می‌فرستیم.
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می‌دهیم تا به مدت ۲۰ دقیقه مایه رویه بگیرد. سپس ۲ پیمانه مایه‌ای که کنار گذاشته بودیم را با کمی آرد مخلوط کرده و ورز می‌دهیم تا خمیری نرم به دست بیاید.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که به اندازه‌ای آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. روی خمیر را با پارچه بپوشانید تا خشک نشود. بعد از اینکه مایه در فر کمی پخت، قالب را از فر بیرون می‌آوریم.

دستور تهیه شیرینی پیروک (مرحله به مرحله)

دستور تهیه شیرینی پیروک

مرحله ششم

حالا مارمالاد دلخواه را روی مایه می‌ریزیم و با قاشق سطحش را صاف می‌کنیم. خمیر را روی میز کار گذاشته و با وردنه رول می‌کنیم. بعد با کمک وردنه خمیر را بلند کرده و روی مارمالاد در قالب قرار می‌دهیم تا کاملاً پوشانده شود.

مرحله هفتم

زرده تخم‌مرغ را در یک کاسه می‌ریزیم و کمی زعفران به آن اضافه می‌کنیم. با قلمو روی خمیر را کاملاً می‌پوشانیم و قالب را دوباره به فر برمی‌گردانیم تا به مدت ۳۰ دقیقه با ۱۸۰ درجه بپزد.

مرحله هشتم

پس از پخت، قالب را از فر خارج کرده و بگذارید پیروک کمی خنک شود. سپس آن را از قالب بیرون آورده و به شکل مربع برش می‌زنیم. در ظرف سرو خود قرار داده و نوش جان کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا