رسپی

دستور تهیه قایرمه غذای سنتی کردستان با طعم عالی و پختی آسان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

قایرمه، یک غذای محلی خوشمزه و خاص

اگر به کنگر علاقه دارید و می‌خواهید از آن در یکی از وعده‌های غذایی‌تان استفاده کنید، پیشنهاد می‌کنیم قایرمه را امتحان کنید. قایرمه غذایی محلی از سنندج و استان کردستان است که در آن از کنگر استفاده می‌شود. با سرو آن به همراه نان یا برنج، یک وعده غذایی کامل خواهید داشت.
قایرمه که به نام‌های کنگر سوخاری یا قایرمه کردی هم شناخته می‌شود، غذایی بسیار خوشمزه و سرشار از ویتامین و پروتئین است. درست کردن این غذا بسیار آسان است و معمولاً با نان یا برنج سرو می‌شود. کنگر، ماده اصلی قایرمه، خواص زیادی دارد از جمله اینکه به بهبود دستگاه گوارش کمک می‌کند، اشتها را تحریک می‌کند، تب را کاهش می‌دهد، به هضم غذا کمک می‌کند و بدن را ضدعفونی می‌کند. به شما پیشنهاد می‌کنیم که این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانوادتان لذت ببرید.

مواد لازم برای قایرمه

کنگر : یک کیلوگرم
ماست چکیده: یک پیمانه
ماست خامه‌ای: یک پیمانه
شیر: نصف پیمانه
آرد: یک پیمانه
کره ذوب شده: سه قاشق سوپخوری
زعفران دم‌کرده: سه قاشق سوپخوری
تخم‌مرغ: سه عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
روغن مایع: به مقدار لازم برای سرخ کردن

کنگر سوخاری

دستور تهیه قایرمه

۱. ابتدا تیغ‌های کنگر را جدا کنید.

۲. سپس کنگرها را بشویید و به تکه‌های دلخواه برش بزنید.

۳. حالا یک ظرف مناسب بردارید و تخم‌مرغ‌ها را با کره و زعفران مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

۴. سپس آرد را به مواد اضافه کنید تا مخلوطی نه خیلی شل و نه خیلی سفت به دست آید. اگر مخلوط شل بود، کمی دیگر آرد اضافه کنید.

۵. در این مرحله، کنگرها را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با مایه قایرمه آغشته شوند.

۶. حالا تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و روغن را اضافه کنید تا داغ شود. سپس کنگرها را در روغن سرخ کنید.

۷. بعد از سرخ شدن تمام کنگرها، آن را در ظرف مخصوص پذیرایی بچینید.

۸. و در نهایت، قایرمه آماده است. می‌توانید آن را با ماست چکیده، نان محلی و برنج سرو کنید. نوش جان!

دستور تهیه قایرمه غذای سنتی کردستان با طعم عالی و پختی آسان (مرحله به مرحله)

نکته:
بهترین فصل برای تهیه این غذا بهار است زیرا در این فصل کنگر به راحتی پیدا می‌شود.
اگر طعم کنگر مورد پسند شما نیست، می‌توانید این غذا را با ساقه کرفس درست کنید.
افرادی که مشکلات کلیوی، کبدی یا کیسه صفرا دارند بهتر است در مصرف این غذا احتیاط کنند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا