رسپی

دستور تهیه قدم به قدم تهیه شش انداز بادمجان غذای محلی گیلان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه شش انداز بادمجان

خورشت شش انداز یک غذای خوشمزه و سنتی است که شبیه خورشت فسنجان می‌باشد و می‌توان آن را با مواد مختلفی مانند تخم مرغ، هویج، سیب و بادمجان درست کرد. شش انداز بادمجان یکی از انواع این خورشت است که در گیلان تهیه می‌شود.

مواد لازم برای خورشت شش انداز گیلان

مواد لازم مقدار مورد نیاز
بادمجان قلمی ۵ عدد
پیاز سرخ کرده ۴ قاشق سوپ‌خوری
رب انار ۲ قاشق سوپ‌خوری
مغز گردو ساییده شده ۳۰۰ گرم
نمک، فلفل زردچوبه و روغن به میزان لازم

دستور تهیه شش انداز بادمجان

دستور تهیه خورشت شش انداز

  1. برای تهیه خورشت شش انداز گیلانی، ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنده و به صورت حلقه‌ای برش بزنید.
  2. بخشی از نمک را به بادمجان‌های خرد شده بزنید و سپس آن‌ها را در سبد قرار دهید تا یکی دو ساعت بمانند تا تلخی آن‌ها گرفته شود.
  3. یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید تا داغ شود.
  4. سپس مغز گردوی ساییده شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  5. پیاز سرخ شده همراه با زردچوبه را به گردوی تفت داده شده اضافه کنید و کمی هم تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود.
  6. بعد از آن، رب انار و ۳ پیمانه آب ولرم به قابلمه اضافه نمایید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید و بگذارید خورشت با حرارت کم بپزد.
  7. بادمجان‌ها را با آب سرد بشویید تا نمک آن‌ها گرفته شود. سپس بادمجان‌ها را خشک کرده و در روغن سرخ کنید.
  8. بادمجان‌های سرخ شده را به خورشت اضافه کنید و بگذارید با حرارت کم به آرامی جا بیفتد.

نکته : خورشت شش انداز بادمجان معمولاً کنار برنج سرو می‌شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا