رسپی

دستور تهیه قیمه کورگ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه قیمه و کورگ سنندج | غذای سنتی کردی

مواد لازم قیمه کورگ

تره ۵۰۰ گرم
سویا ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
کره ۲۰ گرم
آب ½ فنجان
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
پودر آویشن و پودر زنجبیل (قابل حذف) به مقدار کافی

دستور تهیه قیمه کورگ

برای تهیه قیمه کورگ خوشمزه، در ابتدا تره را خوب می‌شوییم و به تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم. سپس سویا را در یک کاسه با آب جوش می‌ریزیم و می‌گذاریم تا نرم شود.
حالا پیاز را به صورت ریز خرد کرده و یک تابه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم. بعد کره را به تابه اضافه می‌کنیم و سپس پیاز را داخل آن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا پیاز سبک و شیشه‌ای شود.
پس از آن، سویا را آبکشی کرده و به تابه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. حالا نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و در صورت علاقه پودر آویشن و پودر زنجبیل را به تابه اضافه می‌کنیم.
حالا به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا بوی ادویه‌ها از بین برود. سپس تره را به تابه اضافه کرده و برای چند دقیقه تفت می‌دهیم تا تره خوب سرخ شود و تغییر رنگ دهد. بعد آب را به تابه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم به خوبی بپزد.
وقتی که آب داخل تابه تبخیر شد، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و قیمه کورگ را داخل ظرف دلخواه می‌ریزیم. در آخر غذا را با برگ ریحان تزئین کرده و به همراه نان تازه سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا