رسپی

دستور تهیه مرحله به مرحله نحوه ی پخت مغز آبک غذای سنتی قم (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه مرحله به مرحله نحوه ی پخت مغز آبک غذای سنتی قم

مغز آبک یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی استان قم و روستای نابه است. این غذا شبیه به اشکنه است و از لوبیا، گردو و کشک به عنوان مواد اصلی خود استفاده می‌کند. در این مقاله به شما مواد لازم و روش تهیه مغز آبک را آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مغز آبک :

لوبیا چیتی یک پیمانه
مغز گردو دویست گرم
پیاز متوسط یک عدد
کشک رقیق شده یک لیوان
زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه مغز آبک :

مرحله اول: برای اینکه از نفخ جلوگیری کنیم، بهتر است حبوبات را از شب قبل خیس کنیم. بنابراین، ابتدا لوبیا را از شب قبل خیس کنید.
مرحله دوم: یک پیاز متوسط را پوست بکنید و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس آن را با کمی روغن در تابه تفت دهید و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید.

مرحله سوم: پس از تفت دادن پیازها، کشک و مغز گردو را به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم: لوبیاهایی که از قبل خیس کرده‌اید را با آب جوش بپزید و پس از پخته شدن به مخلوط اضافه کنید.
مرحله پنجم: زمان لازم برای تهیه مغز آبک حدود ده دقیقه است.

دستور تهیه پخت مغز آبک غذای سنتی قم

نکته مهم در تهیه مغز آبک :

برای جلوگیری از اکسیداسیون چربی‌های سالم مغز گردو، بهتر است آن را در ظرفی تیره نگهدارید و تا زمان مصرف، آن را از پوست چوبی‌اش جدا نکنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا