رسپی
دستور تهیه میگو اسپایسی غذای دریایی محبوب (مرحله به مرحله)

دستور تهیه خوراک میگو تند، یک غذای چینی-آمریکایی
میگو ] علاوه بر اینکه خوشمزه است، به زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد و خیلی سریع آماده میشود. با ما همراه باشید.
با میگو تند؛ سفرهای دریایی بچینید
مواد لازم برای تهیه میگو تند
- زیره سبز نصف قاشق چایخوری
- پودر سیر نصف قاشق چایخوری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری
- روغن زیتون دو قاشق چایخوری
- میگو متوسط ۲۰ عدد
- آووکادو خرد شده یک عدد
- سس مایونز نصف پیمانه
- پودر فلفل قرمز خشک دو قاشق چایخوری
- لیموترش یک عدد
- نان فرانسوی دو عدد
- کاهو چهار برگ
دستور تهیه میگو تند
- زیره، پودر سیر، نمک، فلفل قرمز و روغن زیتون را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
- سپس میگوها را در این مخلوط بخوابانید تا خوب ادویهها را به خود جذب کنند.
- آووکادو، سس مایونز، پودر فلفل قرمز، آب لیمو و کمی نمک را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا سس یکدستی به دست آید.
- میگوها را در ماهیتابه قرار دهید و حدود پنج دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا مغز پخت شوند.
- نانها را از وسط برش دهید و روی آنها سس آووکادو بمالید.
- برگهای کاهو روی سس قرار دهید و در هر ساندویچ ۱۰ میگو بگذارید و داغ سرو کنید.
لذت آشپزی با ما :
دستور تهیه خاویار بادمجان؛ یک غذای سالم و ساده
دستور تهیه خوراک جگر خوشمزه و پرخاصیت
دستور تهیه مرغ تریاکی؛ یک غذای خوشمزه و بینظیر
جمعاوری شده توسط مجله رضیم
مریم امینی