رسپی

دستور تهیه نان مارمالادی، یک نان بسیار خوشمزه برای صبحانه! (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه نان مارمالادی، یک نان خوشمزه برای صبحانه!

نان مارمالادی یک گزینه عالی برای صبحانه است. در این نان از مارمالاد سیب استفاده می‌کنیم، اما می‌توانید بسته به سلیقه‌تان از انواع دیگری هم استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه نان مارمالادی:

آرد: 3 پیمانه
شکر: 1/2 پیمانه
شیر ولرم: 1 پیمانه
خمیر مایه: 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ: 1 عدد
کره: 50 گرم
نمک: 1/4 قاشق چای خوری
مارمالاد: به مقدار دلخواه

طرز تهیه نان مارمالادی:

خمیر مایه را با 1 قاشق چای خوری شکر و 2 قاشق غذاخوری شیر ولرم مخلوط کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا فعال شود.
در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، نمک و تخم‌مرغ را مخلوط کنید.
شیر ولرم و خمیر مایه فعال شده را به مخلوط آرد اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
کره را به خمیر اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر صاف و نرم شود.
خمیر را در یک کاسه که قبلاً با روغن چرب کرده‌اید، بگذارید، روی آن را با پارچه بپوشانید و به مدت 1 تا 2 ساعت در جای گرم بگذارید تا حجمش دو برابر شود.
پس از استراحت، پف خمیر را بگیرید و آن را به دو قسمت تقسیم کنید.
هر قسمت را به شکل مستطیل پهن کنید و روی آن را با مارمالاد دلخواه بپوشانید.
خمیر را رول کنید و لبه‌های آن را به هم بچسبانید.
رول‌ها را در قالب نانی که با کره چرب کرده‌اید بگذارید و روی آن را با پارچه بپوشانید و 30 دقیقه دیگر استراحت دهید.
فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
روی نان‌ها را با زرده تخم‌مرغ و شیر رومال کنید و به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بپزید تا نان‌ها طلایی شوند.

دستور تهیه نان مارمالادی

نکات تکمیلی:

می‌توانید به جای مارمالاد از مربا هم استفاده کنید.
برای نرم‌تر شدن نان، می‌توانید 1 قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر به خمیر اضافه کنید.
برای بهتر شدن طعم و عطر نان، می‌توانید از اسانس وانیل یا رنده پوست لیمو یا پرتقال به خمیر اضافه کنید.
نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا