رسپی

دستور تهیه نان هات داگ خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه نان هات داگ خانگی

نان هات داگ یکی از نان‌های خوشمزه‌ای است که در دنیا محبوبیت زیادی دارد. با دستور تهیه آسانی که در ادامه می‌آید، می‌توانید نان هات داگ خانگی درست کنید. همراه ما باشید!

مواد لازم برای تهیه نان هات داگ

  • شیر پرچرب ۶۰ گرم
  • آب ۱ پیمانه
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد نان ۴ پیمانه
  • خمیر مایه فوری ۷ گرم
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱٫۵ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ ۲ عدد درشت
  • کنجد ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه نان هات داگ

برای شروع، آب، کره و شیر را در یک قابلمه روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا کره ذوب شود. حتماً مراقب باشید که مخلوط شیره به جوش نیاید؛ فقط کافی است کره آب شود.

سپس قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم تا دما با محیط سازگار شود. در این حین، ۳ پیمانه آرد را در یک کاسه الک می‌کنیم و خمیر مایه، شکر و نمک را به آن اضافه می‌کنیم.

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه جداگانه شکست و با همزن دستی می‌زنیم تا کمی یکدست شود. سپس این مخلوط را به کاسه آرد و مخلوط شیر اضافه کرده و با همزن برقی به آرامی هم می‌زنیم.

وقتی خمیر به حالت تست پنجره رسید، هم زدن را متوقف می‌کنیم. برای چک کردن این حالت، خمیر را با دو انگشت نازک کنید؛ اگر پاره نشد، یعنی کار خوب پیش رفته است.

اگر همزن ندارید، می‌توانید خمیر را حدود ۱۰۰ بار بر روی میز بزنید تا خوب ورز بیاید. سپس خمیر را به شکل گرد درآورده و در یک کاسه چرب شده قرار دهید. روی خمیر را با کیسه فریزر و یک پارچه بپوشانید.

نان هات داگ

حالا بگذارید خمیر به مدت ۱.۵ تا ۲ ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. بعد از این زمان، خمیر را دوباره ورز داده و به ۸ تا ۱۰ قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.

سپس کمی آرد روی سطح کار می‌پاشیم و تکه‌های خمیر را روی آن می‌گذاریم. آنها را با وردنه به شکل بیضی باز می‌کنیم و دقت کنید که دو طرف خمیر به هم بچسبند.

بعد از آن، سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و خمیرها را با فاصله روی آن قرار می‌دهیم. دوباره روی خمیرها را با کیسه فریزر بپوشانیم تا حجمشان دو برابر شود.

۱۵ دقیقه قبل از آماده شدن خمیر، فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. روی خمیرها را با مخلوط تخم‌مرغ و آب که درست کرده‌ایم رومال می‌کنیم و کمی کنجد روی آنها می‌پاشیم.

حالا سینی را در وسط فر گذاشته و بگذارید نان‌ها به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزند تا کاملاً طلایی شوند. پس از این مدت، سینی را از فر بیرون آورده و بگذارید نان‌ها خنک شوند. نوش جان.

دستور تهیه نان هات داگ خانگی (مرحله به مرحله)

منبع : سایت در نهایت

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا