رسپی

دستور تهیه نان کندو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم نان کندو

آب ولرم ۱ پیمانه
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
آرد سفید ۲ و نیم پیمانه
شیر خشک ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ¼ پیمانه
پنیر خامه‌ای به مقدار کافی

مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
کنجد به مقدار کافی

دستور تهیه نان کندو

برای درست کردن نان کندو خوشمزه، اول از همه آب ولرم را با خمیر مایه فوری، شکر، نمک و ۱ پیمانه آرد در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا همه چیز با هم ترکیب شود. بعد روی کاسه را با درپوش می‌پوشانیم.
حالا اجازه می‌دهیم مخلوط به مدت ۱۰ دقیقه بماند تا خمیر مایه عمل بیاید. بعد از آن، بقیه آرد و شیر خشک را از الک رد کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم.

حالا روغن را هم به مواد اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم تا خمیر نرم و لطیفی به‌دست بیاید که به دست نچسبد. اگر خمیر کمی چسبنده بود، مقداری آرد به آن اضافه می‌کنیم و دوباره ورز می‌دهیم تا چسبندگی حل شود.
حالا خمیر را به مقدار کوچک تقسیم می‌کنیم و مقداری از پنیر خامه‌ای را وسط هرکدام قرار می‌دهیم و دوباره فرم می‌دهیم. سپس یک سینی فر را با مقداری روغن مایع چرب می‌کنیم و خمیرها را با کمی فاصله در آن می‌چینیم.

 نان کندو

حالا روی خمیرها را با کیسه فریزر می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم خمیر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت کند تا حجم بگیرد. بعد از این زمان، زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده را در یک کاسه می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم.
حالا با برس روی خمیرها مواد رومال را می‌مالیم و کمی کنجد روی آن‌ها می‌پاشیم. سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم تا کاملاً گرم شود.

حالا سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم نان بپزد تا دور آن کاملاً طلایی شود. وقتی نان خوب پخته شد، گریل را روشن می‌کنیم تا روی نان طلایی و خوشرنگ شود.
در نهایت وقتی روی نان گریل شد، سینی را از فر خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم نان کاملاً خنک شود. سپس نان کندو را به همراه عسل، مربا، نوتلا و یا هر چیز دیگری که دوست داریم سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا