دستور تهیه پاستا ناپولی با خامه (مرحله به مرحله)

پاستا ناپولی یکی از انواع خوشمزه پاستا است که میتوانید به راحتی آن را تهیه کنید و از طعمش لذت ببرید. پختن این پاستا بسیار ساده است و در ادامه به شما دستور پخت این پاستا را آموزش میدهیم. برای درست کردن این پاستا نیاز به ژامبون، سبزیجات و پاستا دارید.
اگر به تهیه پاستاهای خوشمزه خانگی مانند پاستا ناپولی، پاستا لیمویی یا پاستا خامهای علاقهمند هستید، میتوانید به راحتی آنها را در خانه درست کنید. مواد لازم برای پاستا ناپولی خیلی ساده است و در بخش بعدی میتوانید با روش پخت این پاستا آشنا شوید.
مواد پاستا ناپولی
ژامبون دودی: ۱۵۰ گرم
پاستا خشک: ۴۵۰ گرم
خامه غلیظ: یک پیمانه
روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری
سیر رنده شده: ۲ حبه
پیاز خرد شده: ۱/۲ پیمانه
پوره گوجهفرنگی: ۴۰۰ گرم
پنیر پارمزان: به میزان لازم
فلفل و نمک: به میزان لازم
ریحان خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
کدو خیاری: ۱ عدد
دستور تهیه پاستا ناپولی
پختن این پاستا بسیار راحت است و خیلی زود آماده میشود. استفاده از ژامبون دودی طعم و مزه خاصی به این غذا میدهد. برای شروع، ژامبونها را خرد کرده و در تابه با مقداری روغن تفت دهید تا کمی ترد و قهوهای شوند. بعد از آن، پیازهای خرد شده را به آنها اضافه کنید.
وقتی پیازها نرم و شفاف شدند، کدوهای خرد شده را اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن، سیر رنده شده را به مخلوط اضافه کنید. در مرحله بعدی، پوره گوجهفرنگی را وارد تابه کنید. پس از اینکه آب گوجهفرنگی تبخیر شد، ریحان، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و همه چیز را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
بعد از تفت دادن مواد، کمی خامه به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد باید با حرارت ملایم تفت بخورند. در یک قابلمه دیگر مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید.
وقتی آب به جوش آمد، پاستاها را به آن اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه آنها را آبکش کنید. سپس پاستا را با سس آماده شده مخلوط کرده و روی آن کمی جعفری بریزید. برای سرو آن، کمی پنیر پارمزان روی پاستا بریزید تا ذوب شود. این پاستا طعم فوقالعادهای دارد و شما میتوانید به آسانی آن را در خانه درست کنید.