دستور تهیه پاناکوتا سه رنگ دسر مجلسی و لاکچری (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه پاناکوتای سه رنگ
پاناکوتا یکی از دسرهای خوشمزه است که بافت نرم و لطیفی دارد و تهیه آن بسیار ساده است. شما میتوانید این دسر را با طعمهای مختلف درست کنید، اما در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، به شما طرز تهیه پاناکوتای سه رنگ را آموزش میدهیم.
هرکدام از رنگهای این دسر طعم خاصی دارند و ترکیب آنها بسیار لذیذ میشود. بنابراین این فرصت را از دست ندهید و این دسر خوشمزه را امتحان کنید.
دستور تهیه پاناکوتای لایهای
مواد لازم برای تهیه پاناکوتای سه رنگ:
- یک پاکت شیر
- یک لیوان شکر
- ۵ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
- ۱/۴ لیوان آب سرد
- ۲۰۰ گرم خامه صبحانه
دسر پاناکوتا
مراحل تهیه پاناکوتای سه رنگ:
ابتدا شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا شکر کاملاً حل شود. سپس پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و بگذارید کمی بماند تا حالت اسفنجی بگیرد. سپس آن را روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید تا کاملاً حل و صاف شود.
بعد از آن، خامه صبحانه را در یک ظرف بریزید و با بخار کتری هم بزنید تا رقیق شود. چند قاشق از شیر گرم را به خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود، سپس خامه را به باقیمانده شیر اضافه کنید و در آخر ژلاتین را به شیر اضافه کنید.
در این مرحله، مواد شیری را به سه قسمت تقسیم کنید. برای پناکوتای وانیلی، مقداری وانیل یا اسانس وانیل اضافه کنید. برای پاناکوتای شکلاتی به هر لیوان شیر یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو و یک تکه شکلات اضافه کنید.
برای پاناکوتای نسکافهای، به ازای هر دو لیوان شیر یک بسته نسکافه فوری اضافه کنید و خوب هم بزنید. کف قالب را کمی چرب کنید و ابتدا پاناکوتای شکلاتی را بریزید و بگذارید در یخچال تا کمی ببندد. سپس پاناکوتای نسکافه را روی آن بریزید و بگذارید تا نیم بند شود، بعد از آن پاناکوتای وانیلی را بریزید. حالا چند ساعت در یخچال بگذارید تا دسر کاملاً بسته شود.
بعد از این مدت، دسر را از یخچال بیرون بیاورید و در ظرف دلخواه برگردانید. نوش جان.
گردآوری توسط مجله اینترنتی رضیم
نیلوفر گلی فروشانی