دستور تهیه پخت پیتزای سیسیلی خوشمزه و سالم (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه پیتزا سیسیل
پیتزای سیسیلی یکی از معروف ترین پیتزاهای دنیا است که یادگیری آن میتواند به یکی از لذتبخشترین تجربیات آشپزی شما تبدیل شود. غذایی بسیار خوشمزه و دلچسب که هر کسی را به خود جلب میکند.
قبل از هر چیز، ابتدا خمیر پیتزا را درست خواهیم کرد.
دستور تهیه خمیر پیتزا
خمیر پیتزا نوعی نان مخصوص است که در تهیه همه پیتزاها از آن استفاده میشود. اینکه خمیری که درست میکنید خوشمزه باشد و بافتی نرم و لطیف داشته باشد، خیلی مهم است و روی ظاهر و طعم پیتزا تأثیر زیادی دارد.
ما در این دستور، طرز تهیه یک خمیر پیتزا خوشمزه را به سادهترین و راحتترین روش برایتان آماده کردهایم. توجه کنید که ما در تهیه این خمیر، از شیر ولرم به همراه آب ولرم استفاده میکنیم، چون این کار باعث میشود خمیر کمتر خشک شود و طعم بهتری بگیرد.
اگر تا به حال خمیر پیتزا درست نکردهاید، ما مواد لازم برای تهیه یک عدد پیتزای بزرگ (برای 3 نفر) را برایتان آماده کردهایم، تا به راحتی بتوانید خمیر پیتزای خوشمزه خود را درست کنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا خانگی:
- آرد سفید قنادی: یک و نیم لیوان
- آب ولرم: یک چهارم لیوان
- شیر ولرم: یک چهارم لیوان
- پودر خمیر مایه: ۱ قاشق مرباخوری سرصاف
- نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
- شکر: 1 قاشق چایخوری
- روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
دستور تهیه خمیر پیتزا خانگی:
ابتدا در یک ظرف مناسب، خمیر مایه را به همراه شکر و آب ولرم مخلوط میکنیم و به مدت 10 دقیقه صبر میکنیم تا خمیر مایه عمل بیاید. بهتر است همیشه خمیر مایه را عمل بیاورید و سپس آن را به مخلوط اضافه کنید.
این کار کمک میکند مطمئن شوید که خمیر شما به خوبی عمل آمده و زحمات شما هدر نمیرود.
در این مدت، در ظرف دیگری، شیر، نمک و 3 قاشق غذاخوری روغن را با هم مخلوط میکنیم، سپس خمیر مایهای که عمل آمده را اضافه و در پایان آرد الک شده را اضافه کرده و با دست ورز میدهیم.
بعد از کمی ورز دادن خمیر، روغن مایع را اضافه میکنیم و دوباره ورز میدهیم. اگر احساس میکنید خمیر به دستتان میچسبد، مقداری آرد اضافه کنید، اما توجه کنید که زیادی هم اضافه نکنید؛ چون در این صورت نرم بودن و لطافت خمیر از بین میرود و خمیر بعد از پخت سفت میشود.
بعد، خمیر را روی یک سطح آردپاشیده ورز میدهیم و چند بار به زمین میکوبیم تا خمیر خودش را بگیرد. بهتر است در این مرحله با کف دستتان خمیر را ورز دهید؛ اگر با انگشتها کار کنید، ممکن است مجبور شوید دوباره خمیر را درست کنید.
بعد از 5 دقیقه ورز دادن و کوبیدن خمیر، آن را در ظرفی که با روغن چرب شده گذاشته و رویش را با پارچه میپوشانیم و به مدت یک ساعت صبر میکنیم تا خمیر ور بیاید. بعد از یک ساعت، باید حجم خمیر شما دو برابر شود.
حالا خمیر پیتزا آماده است. هنگام پخت پیتزا، این خمیر را به مدت یک دقیقه ورز دهید تا پف اضافی آن بخوابد، سپس پنیر و سایر مواد دلخواه پیتزا را اضافه کنید و بگذارید بپزد. نیازی نیست این خمیر را جداگانه بپزید.
همچنین توصیه میکنیم برای تهیه پیتزای خانگی، از درست کردن پیتزا در قالبهای تک نفره اجتناب کنید. این کار نه تنها سختتر است بلکه بهتر است خمیر پیتزا را در یک قالب بزرگ بگذارید و سپس سایر مواد را اضافه کنید و بعد سینی را به فر بگذارید.
پس از پخت خمیر پیتزا، میتوانید آن را به تعداد نفرات مورد نظر برش دهید و سپس سرو کنید. این کار باعث میشود پیتزای شما خوشمزهتر شود.
“““html
دستور تهیه پیتزا سیسیلی
مواد لازم جهت تهیه پیتزا سیسیلی:
- خمیر پیتزا
- نمک: 1/2 قاشق چای خوری
- گوجه فرنگی: 1 کیلو گرم
- سیر: 3 حبه
- پیاز: 2 عدد
- روغن زیتون: 4 قاشق غذا خوری
- زیتون سیاه: 20 عدد
- آویشن: 1 قاشق چای خوری
- پنیر پیتزا: 200 گرم
دستور تهیه پیتزا سیسیلی:
ابتدا گوجه فرنگیها را چند دقیقه در آب گرم میگذاریم تا پوستشان نرم شود. بعد از آن پوست آنها را جدا کرده و به قطعات کوچک خرد میکنیم.
به گوجه فرنگیها نمک و دو قاشق روغن زیتون اضافه میکنیم. سپس فر را روی 200 درجه سانتیگراد گرم میکنیم و از خمیر، سه تکه ضخیم به شکل گرد درست میکنیم.
در وسط هر یک از تکهها کمی فرو میرویم. بعد آنها را در سینی میگذاریم و وسطشان را با مخلوط گوجه فرنگی پر میکنیم. زیتونها را نصف کرده و هستهشان را در میآوریم و سپس با تکههای پنیر روی مخلوط گوجه فرنگی میریزیم.
باقیمانده روغن زیتون را هم روی آنها میریزیم. پیتزاها را در طبقه پایین فر به مدت 25 تا 35 دقیقه قرار میدهیم تا بپزد.
دستور تهیه پیتزا ایتالیایی به سادهترین روش در منزل + فیلم
دستور تهیه پیتزا استیک خوشمزه و لذیذ با دو روش