دستور تهیه چیکن پاستیلا، نان شکم پر مراکشی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه چیکن پاستیلا، نان شکم پر مراکشی
این غذا در مراکش با گوشت کبوتر و دارچین و بادام در خمیر شیرین درست میشود. این غذا با ادویههای مختلفی مانند زعفران و دارچین طعمدار میشود. همچنین یک نوع پاستیلا با میگو، ماهی مرکب و رشته ورمیشل هم وجود دارد. بعد از نوش جان کردن این غذا میتوانید برای احترام به سنت مراکشیها، یک لیوان چای نعنا دلچسب بنوشید.
آشپزی مراکشی با آشپزی خاورمیانه، هند و چین شباهتهای زیادی دارد. همچنین دستورهای غذایی مراکشی تحت تأثیر غذاهای اسپانیایی، پرتغالی و فرانسوی هم بودهاند.
در شهرهای بزرگ مراکش، مردم معمولاً با قاشق و چنگال غذا میخورند، اما به طور سنتی خوردن غذا با دست مرسوم است. به یاد داشته باشید که در مراکش باید با دست راست غذا بخورید. اگر به مراکش سفر کردید، حتماً غذاهای خیابانی را امتحان کنید. مطمئن باشید که از آن لذت خواهید برد.
مراکشیها عاشق خوردن غذا با نان هستند. آنها نان خوشمزهای به نام «خبز» دارند که دستور تهیه آن را در سایت خود منتشر کردهایم. از خوارکهای دیگر میتوان به: بریانی مرغ کویتی، رولت سوخاری، استیک آبدار و کاری ماسامان با مرغ اشاره کرد.
مواد لازم :
مرغ بدون استخوان: 200 گرم
خمیر فیلو یا لواش گرد بورک یا لواش سهگوش بورک: 3 ورق
پیاز: یک عدد
سیر: یک تا دو حبه
نمک: به مقدار لازم
پودر زنجفیل: یک قاشق چایخوری
زردچوبه: 3 قاشق چایخوری
جعفری و گشنیز خرد شده: چند قاشق غذاخوری
پودر دارچین: یک قاشق چایخوری
کره: 25 گرم
زعفران دمکرده: دو قاشق سسخوری
روغن زیتون: چند قاشق غذاخوری
تخم مرغ: دو عدد
خمیر بادام (بادام سابیده): 40 گرم
گلاب یا عرق بهارنارنج: یک قاشق غذاخوری
صمغ عربی: یک قاشق چایخوری (اگر ندارید، خیلی مهم نیست)
زیتون خرد شده سبز و سیاه: 10 عدد
ادویه مخلوط: یک قاشق چایخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
مراحل تهیه :
گام 1 ابتدا مرغ را خرد کرده و در تابه بریزید.
گام 2 سپس پیاز خرد شده و سیر و جعفری و گشنیز را به مرغ اضافه کنید و با روغن زیتون و ادویهجات تفت دهید.
گام 3 اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزند. در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید تا کاملاً پخته شود.
گام 4 سپس اجازه دهید مواد خنک شوند.
گام 5 آب و سس داخل مرغ را بردارید و با کمی کره گرم کنید و دو تخممرغ را درون آن بشکنید و هم بزنید تا بپزد.
گام 6 برای تهیه خمیر بادام، مقداری بادام را داخل آب جوش بریزید، سپس خالی کنید و پوست بگیرید.
گام 7 کمی روغن داخل تابهای بریزید و بادامها را به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
گام 8 اجازه دهید بادامها خنک شوند.
گام 9 بادامها را داخل بلندر ریخته و با پودر شکر مخلوط کنید.
گام 10 ادویه مخلوط و عرق بهار نارنج و صمغ عربی را به آن اضافه کنید.
گام 11 ورقههای فیلو یا بورک را با قلمموی سیلیکونی چرب کنید.
گام 12 این کار باعث میشود ورقها براق و شفاف شوند و پاره نشوند.
گام 13 سینی فر یا قالب کیک را چرب کنید.
گام 14 یک تا دو لایه خمیر پهن کنید و سپس یک لایه خمیر بادام و یک لایه مخلوط تخممرغ و یک لایه از مرغ ادویهای داخل آن قرار دهید.
گام 15 دوباره یک لایه خمیر قرار دهید و از مواد لایهای بریزید.
گام 16 در صورت تمایل میتوانید زیتون خرد شده هم اضافه کنید.
گام 17 سپس روی تمام مواد را با خمیر بپوشانید.
گام 18 فر را روی 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و پاستیلا را حدود 25 تا 30 دقیقه تا زمانی که روی خمیر طلایی شود در فر قرار دهید.
گام 19 در نهایت پاستیلا را داخل ظرف دلخواه قرار دهید و با مقداری شکر و دارچین، داغ داغ سرو کنید.