رسپی

دستور تهیه ژله قلبی اکلیلی زیبا و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ژله قلبی اکلیلی

ژله‌ها به خاطر زیبایی و طعم خوشمزه‌ای که دارند، بهترین گزینه برای مهمانی‌ها و جشن‌ها هستند. ژله با رنگ‌های مختلف می‌تواند ظاهر خیلی زیبایی به جشن شما بدهد.

شما می‌توانید برای داشتن ژله‌های متنوع از قالب‌های مختلف استفاده کنید. همچنین می‌توانید رنگ ژله را براساس تم مهمانی خود انتخاب کنید. بعضی از افراد از چند رنگ برای تهیه ژله استفاده می‌کنند که باعث می‌شود ظاهر جذاب‌تری داشته باشد.

شاید تا به حالژله‌های اکلیلی را دیده باشید که جلوه‌ای بسیار زیبا و درخشان دارند. اگر شما هم به دنبال دستور تهیه این نوع ژله هستید، به خواندن ادامه دهید.

دستور تهیه ژله قلبی اکلیلی

مواد لازم برای تهیه ژله اکلیلی:

  • یک بسته پودر ژله انار یا آلبالو
  • یک بسته پودر ژله آلوئه ورا
  • یک لیوان بستنی وانیلی
  • اکلیل خوراکی

دستور تهیه ژله اکلیلی:

ابتدا یک بسته ژله انار یا آلبالو را با یک لیوان آب جوش مخلوط می‌کنیم و نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کرده و در قالب قلبی می‌ریزیم. سپس یک بسته ژله آلوئه‌ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط می‌کنیم.

در این مرحله، وقتی دما کمی پایین آمد، یک لیوان بستنی وانیلی به آن اضافه می‌کنیم. سپس وقتی ژله قرمز کمی سفت شد، ژله آلوئه‌ورا را اضافه می‌کنیم و این روند را ادامه می‌دهیم.

نکته مهم این است که برای اکلیلی شدن، در حین درست کردن ژله، اکلیل خوراکی را به آن اضافه کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا