رسپی

دستور تهیه ژولین قارچ(مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

نان یکی از غذاهای اصلی مردم در سراسر جهان است و تنوع زیادی دارد. امروز نان‌ها را با روش‌ها و مواد مختلفی درست می‌کنند. برخی نان‌ها برای صبحانه و برخی دیگر برای ناهار و شام مصرف می‌شوند.
پخت نان و بوی خوش آن در خانه بسیار لذت‌بخش است و احساس خوبی به اعضای خانواده می‌دهد.
اگر به پخت نان در خانه علاقه دارید، امروز می‌خواهیم طرز تهیه نان قارچ و پیاز را به شما آموزش دهیم. مطمئنیم کسانی که با فواید قارچ آشنایی دارند و طعم آن را دوست دارند، از درست کردن و خوردن این نان خوشمزه لذت خواهند برد. پیشنهاد می‌کنم همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه نان قارچ و پیاز

آرد ۳۰۰ گرم
قارچ برش‌زده ۲۰۰ گرم
پیاز خردشده ۱ عدد متوسط
خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
آویشن ۱ قاشق چایخوری
کره ۲۵ گرم
آب ولرم حدود ۱۲۵ میلی لیتر

نان قارچ و پیاز

دستور تهیه و مراحل آماده‌سازی نان قارچ و پیاز

ابتدا یک تابه را روی حرارت قرار دهید و کره را درون آن ذوب کنید. سپس پیاز خردشده را در تابه تفت دهید تا نرم و شفاف شود. بعد از آن قارچ‌ها را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. سپس حرارت را خاموش کرده و بگذارید تا مخلوط خنک شود.

حالا در یک ظرف مناسب، آرد، خمیر مایه، نمک، شکر و آویشن را بریزید و به آرامی آب را به آن اضافه کنید (نیازی نیست تمام آب را استفاده کنید، فقط به مقداری که لازم است). سپس مخلوط قارچ و پیاز که خنک شده است را به خمیر اضافه کنید و ورز دهید. توجه کنید که خمیر باید کمی چسبنده باشد و خیلی سفت نشود.

در این مرحله، روی ظرف را بپوشانید و بگذارید خمیر به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. سپس خمیر را کمی ورز داده و هوای آن را خالی کنید. در این مرحله قالب را چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار دهید و روی آن را بپوشانید. نیم ساعت دیگر به خمیر استراحت بدهید.
در مرحله آخر، قالب خمیر را به مدت ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا نان پخته و طلایی شود. سپس نان را از قالب خارج کنید، روی توری سیمی بگذارید و بعد از خنک شدن برش دهید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا