رسپی

دستور تهیه کاسرول لوبیا سبز با مرغ خوشرنگ و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

نظرتان درباره تهیه کاسرول لوبیا سبز با مرغ برای شام امشب چیست؟ کاسرول نوعی غذاست که در ظرف مخصوصی پخته و سرو می‌شود. این ظرف دیوارهای بلندی دارد که باعث می‌شود غذاها در آن بهتر پخته شوند و معمولاً به صورت لایه لایه درست می‌شوند. در گذشته، کاسرول‌ها بیشتر با مواد ساده مانند برنج و گوشت تهیه می‌شدند و در ظرف‌های سفالی برای تعداد زیادی از افراد درست می‌شدند. اما ایده درست کردن کاسرول در ظرف‌های متفاوت با اندازه‌های مختلف به قرن بیستم و ایالات متحده برمی‌گردد.

ام خصوصاً در سال‌های ۱۹۵۰ که تولید ظرف‌های جدید مانند پیرکس رونق گرفته بود و استفاده از ظرف‌های مختلف به عنوان یک نوآوری حساب می‌شد. به این ترتیب، کاسرول به عنوان یکی از آسان‌ترین و محبوب‌ترین غذاها در دنیا شناخته شد و هر فرد با سلیقه و ذوق خود می‌تواند انواع مختلفی از آن را درست کند. برای نمونه، کاسرول لوبیا سبز یکی از دستورهای جدید و خوشمزه این غذاست که با مرغ و سس سفید خاص ترکیبی لذیذ ایجاد می‌کند. پیشنهاد می‌کنیم حتماً آن را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه کاسرول لوبیا سبز

  • کره پاستوریزه 500 گرم
  • سینه مرغ بدون پوست چهار عدد
  • لوبیای سبز تازه 500 گرم
  • قارچ تازه 250 گرم
  • روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
  • آرد 50 گرم
  • شیر پرچرب به مقدار لازم
  • پیاز داغ طلایی یا گرانول پیاز 100 گرم

دستور تهیه کاسرول لوبیا سبز با مرغ

مرحله اول

کاسرول یک غذای ساده و خوشمزه است که انواع مختلفی دارد. برای تهیه کاسرول لوبیا سبز و مرغ، سینه‌های مرغ را روی تخته بگذارید و به نوارهای دو تا سه سانتی متری برش بزنید. ۲۵۰ گرم قارچ تازه را پس از شستن، خرد کنید. لوبیا سبز را خوب بشویید و هر لوبیا را از وسط ببرید. اگر لوبیاها بزرگ هستند می‌توانید آن‌ها را کوچکتر کنید.

مرحله دوم

یک ماهیتابه بزرگ بردارید و یک قاشق غذاخوری کره همراه با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون در آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت گذاشته و قارچ‌های خرد شده را در آن بریزید. قارچ‌ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا رنگشان طلایی شود. سپس لوبیا سبز خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ لوبیاها کمی تغییر کند. در این مرحله، فر را روشن کنید و دما را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

کاسرول لوبیا سبز با مرغ

مرحله سوم

کره باقیمانده را در یک ماهیتابه کوچک بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا ذوب شود. سپس آرد را به کره ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط خمیری و طلایی شود. ماهیتابه را دوباره روی حرارت قرار دهید و به تدریج شیر را به آن اضافه کنید. مخلوط را مرتب هم بزنید تا سس غلیظی حاصل شود. به مقدار لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم

یک ظرف گود مخصوص فر بردارید و مقداری از سس سفید را در کف آن بریزید. تکه‌های مرغ را روی سس بگذارید. سپس مخلوط لوبیا سبز و قارچ را روی آن بریزید. باقیمانده سس را اضافه کنید و روی آن را با قاشق پخش کنید. در نهایت پیاز داغ یا گرانول پیاز را روی لایه آخر بزنید.

مرحله پنجم

ظرف را در فر قرار دهید و بگذارید کاسرول به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزد. زمانی که روی کاسرول طلایی شد و حباب زد، آن را با احتیاط از فر بیرون آورده و بعد از کمی خنک شدن برش زده و سرو کنید. نوش جان!

دستور تهیه کاسرول لوبیا سبز با مرغ خوشرنگ و خوشمزه (مرحله به مرحله)

نکات دستور تهیه کاسرول لوبیا سبز و مرغ

می‌توانید اگر خواستید مقداری پنیر پارمسان رنده شده به سس سفید اضافه کنید تا کاسرول طعمی پنیری و کش‌دار بگیرد.
اگر در حین پخت پیازها تغییر رنگ دادند، ظرف را از فر خارج کرده و روی آن را با فویل بپوشانید و مجدداً داخل فر قرار دهید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا