رسپی
دستور تهیه کباب عراقی یا کباب ملوکی با طعم دلپذیر (مرحله به مرحله)

“`html
مواد لازم کباب عراقی یا کباب ملوکی
کباب آماده (به مقدار لازم): 450 گرم
سس گوجهفرنگی (برای تهیه با گوجهفرنگی تازه): 2 فنجان
روغن: ۱/۴ قاشق سوپخوری
نان (نان پهن یا نان پیتا): به مقدار لازم
سبزیجات (پیاز، فلفل، سبزی خردشده): ۴-۳ فنجان
جعفری (یا سبزی دیگر، خردشده): ۱ فنجان
ادویه: به مقدار لازم
دستور تهیه کباب عراقی
ابتدا تابه را کمی چرب کنید. روی آن را با نان بپوشانید. سپس کبابها را روی نان بگذارید و سبزیجات خردشده را روی کبابها بریزید. بعد دوباره روی آنها نان بگذارید و نان را کمی سوراخ کنید.
فر را با حرارت متوسط گرم کنید و ۱۵ دقیقه قبل از سرو غذا، تابه را داخل فر قرار دهید. حالا میتوانید ۳ فنجان سس را با یک ملاقه روی تمام ماهیتابه بریزید. سپس آن را سرو کنید.
میتوانید این غذا را با کاسهای از سبزیجات خام (مثل فلفل دلمهای، پیاز، سبزی و…) خردشده سرو کنید تا شبیه سالسای مکزیکی شود.