دستور تهیه کتلت بوقلمون خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کتلت بوقلمون
کتلت بوقلمون یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که با گوشت بوقلمون تهیه میشود. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کتلت بوقلمون
سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
گوشت بوقلمون ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
آرد سوخاری ۱ لیوان
نمک، زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار لازم
دستور تهیه کتلت بوقلمون
برای تهیه کتلت بوقلمون، ابتدا سیب زمینی را میشوییم و در یک قابلمه مناسب قرار میدهیم. آب را به اندازهای اضافه میکنیم که روی سیب زمینی را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت میگذاریم.
حالا باید اجازه دهیم سیب زمینی به مدت ۴۵ دقیقه در آب جوش بماند تا خوب پخته و نرم شود. پس از این زمان، گوشت بوقلمون را به تکههای کوچک تقسیم کرده و در چرخگوشت میریزیم و چرخ میکنیم.
بعد از ۴۵ دقیقه، سیب زمینی را از قابلمه خارج کرده و پوست آن را جدا میکنیم. سپس با رنده ریز، آن را رنده میزنیم. حالا پیاز را پوست کنده و میشوییم. پیاز را نیز رنده کرده و به همراه گوشت بوقلمون چرخ شده به سیب زمینی اضافه میکنیم. تخم مرغ را نیز به همراه نمک، زردچوبه و فلفل قرمز به مخلوط اضافه میکنیم.
حالا همه مواد را خوب ورز میدهیم تا ترکیب شوند. بعد، یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع به آن اضافه میکنیم تا گرم شود.
حالا مقداری از مواد کتلت را در دست فرم داده و در پودر سوخاری میغلطانیم، سپس درون تابه قرار میدهیم و خوب سرخ میکنیم. این کار را ادامه میدهیم تا همه مواد تمام شود.
کتلتها را روی دستمال آشپزخانه قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. در آخر، کتلتهای بوقلمون را با گوجه فرنگی، خیار شور و نان تازه سرو کنید. نوش جان.