رسپی

دستور تهیه کرپ لقمه گوشت با روشی خاص و متفاوت (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کرپ لقمه گوشت و نکاتی برای بهبود کیفیت آن

این رول کرپ را درست کنید و در مهمانی‌های خود سرو کنید. امروز به آموزش آن می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

دستور تهیه کرپ لقمه گوشت خانگی

مواد لازم برای تهیه کرپ لقمه

  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • شیر ۲.۵ لیوان
  • آرد ۱.۵ لیوان
  • نمک ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن ۱/۴ لیوان

مواد لازم برای داخل کرپ گوشت

  • گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم
  • قارچ ۱۵۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای کوچک ۱ عدد
  • پودر آویشن ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • پیاز ۱ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

دستور تهیه کرپ لقمه گوشت

  1. تخم‌مرغ‌ها را با همزن بزنید تا یکدست و کمی روشن شود، سپس روغن و شیر را اضافه کنید. کم‌کم آرد و نمک را اضافه کنید تا کاملا مخلوط شده و یکدست شود. سپس آن را دانه دانه سرخ کنید.
  2. برای مواد داخلی، پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و سرخ کنید. بعد فلفل دلمه‌ای نگینی شده را اضافه کنید و تفت دهید. وقتی رنگ آن تغییر کرد، گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس قارچ‌های خرد شده را اضافه کنید. می‌توانید قارچ‌ها را ورقه‌ای یا نگینی خرد کنید.
  3. در آخر، اگر دوست دارید، رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید خوب بپزند. بعد مواد را داخل کرپ‌ها بریزید و رول کنید. کرپ‌ها را کنار هم بچینید، روی آن پنیر بریزید و چند دقیقه داخل فر بگذارید تا پنیرها ذوب شوند.

چند پیشنهاد ساده از رضیم

اگر به بوی تخم‌مرغ حساس هستید و نمی‌خواهید کرپ شما بوی تخم‌مرغ بدهد، می‌توانید در انتها جعفری خرد شده به رول‌ها اضافه کنید و سپس آن را در فر قرار دهید. بوی جعفری می‌تواند بوی نامطبوع تخم‌مرغ را بپوشاند.

این غذا را می‌توانید به عنوان پیش‌غذا در مهمانی‌ها سرو کنید. درست کردن آن نسبتا ساده است و طعم بسیار خوبی دارد، بنابراین می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای سفره‌های شما باشد. اگر کرپ را به عنوان پیش‌غذا سرو می‌کنید، می‌توانید چند عدد کرپ ژامبون هم درست کنید تا تنوع بیشتری به سفره‌تان بدهید.

کرپ گوشت به خاطر داشتن گوشت سفید، تخم‌مرغ و قارچ، غذای مقوی و مناسبی است. بنابراین برای کودکان ایده‌آل خواهد بود و می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی اصلی نیز مصرف شود.

لذت آشپزی با رضیم :

خواص نان جو سبوس‌دار

دستور تهیه نان جو سبوس‌دار در خانه

آیا با مضرات استفاده از نان سفید یا نان لواش آشنا هستید؟

گردآوری شده مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا