رسپی

دستور تهیه کوکو کالباس خوشمزه و عالی به روش راحت و سریع (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کوکو کالباس خوشمزه و عالی به روش راحت و سریع

اگر می‌خواهید تنوعی به کوکوهای خود اضافه کنید و در عین حال خواهان تهیه یک کوکوی سریع و ساده هستید، کوکو کالباس بهترین انتخاب است. این گزینه به ویژه برای دوستداران کالباس بسیار مناسب می‌باشد. در این مطلب، شما می‌توانید دستور تهیه کوکو کالباس را بخوانید.

با این دستور، شما می‌توانید کوکو کالباس را در خانه درست کنید و از آن برای مهمانی و تولدها استفاده کنید و سفره‌های خود را زیباتر کنید. همچنین می‌توانید غذای سبک برای شام بدون گوشت که قبلاً منتشر کرده‌ایم را مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه کوکو کالباس

کالباس 9 ورقه
سیب‌زمینی 2 عدد متوسط
تخم‌مرغ 6 عدد
پودر سوخاری 4.5 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا (اختیاری) کمی کمتر از 1 لیوان
آویشن به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

دستور تهیه کوکو کالباس خوشمزه

برای شروع، سیب‌زمینی‌ها را با مقداری آب داخل قابلمه قرار دهید و بگذارید بپزد تا برای کوکو آماده شوند.
سپس، کالباس را به صورت ریز خرد کنید و در ظرفی بریزید. می‌توانید کالباس را رنده کنید تا کارتان آسان‌تر شود.
بعد از پختن سیب‌زمینی‌ها، پوست آنها را بگیرید و با رنده ریز رنده کنید.
رنده شده‌های سیب‌زمینی را در ظرفی بریزید. این ظرف باید برای اضافه کردن بقیه مواد هم ظرفیت کافی داشته باشد.
حالا کالباس خرد شده را به ظرف اضافه کرده و خوب هم بزنید.
تخم‌مرغ‌ها را به مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
ادویه‌ها یعنی نمک و فلفل سیاه را بریزید و خوب مخلوط کنید.

دستور تهیه کوکو کالباس به روشی سریع

در مرحله بعد، مقدار دلخواه آویشن را اضافه کنید و هم بزنید.
پودر سوخاری را هم به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
اگر دوست دارید، کمی پنیر پیتزا اضافه کنید و مخلوط کوکو کالباس را به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.
در یک تابه، مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. تمام مواد کوکو را به تابه بریزید و درب آن را بگذارید تا یک طرف سرخ شود، سپس برگردانید. حالا کوکو کالباس شما آماده است.

نکات طلایی برای تهیه کوکو کالباس

می‌توانید کمی آرد به مواد اضافه کنید تا کوکو شل و آبکی نشود.
اضافه کردن پنیر پیتزا کاملاً اختیاری است.
در بعضی از دستورها، کمی پیازچه خرد شده به مخلوط می‌زنند تا طعم آن کمی متفاوت شود.
بهتر است کوکو کالباس ضخیم نشود تا مغز آن خام نماند.
بعد از سرخ شدن، کوکو را در ظرفی بریزید و برش بزنید.
این کوکو را می‌توانید با گوجه‌فرنگی خرد شده میل کنید.
همچنین برخی افراد کمی ذرت به مواد کوکو اضافه می‌کنند.

نکات طلایی برای تهیه کوکو کالباس

اگر می‌خواهید کوکو کالباس را در فر تهیه کنید، آن را در قالبی بریزید و در فر با دمای 180 درجه قرار دهید تا سرخ شود.
در انتها، کوکو را در دستمال نخی قرار دهید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.
بهتر است از تابه چدنی استفاده کنید و مقدار کمی روغن بریزید تا کوکو خیلی چرب نشود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه کوکو کالباس خوشمزه و عالی به روش راحت و سریع  (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا