رسپی

دستور تهیه کوکو کاهو پفکی خوشمزه و مجلسی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کوکو کاهو و اصول تهیه آن برای مجالس

کوکو کاهو : کوکو کاهو یکی از غذاهای سالم و خوشمزه ایرانی است. ممکن است با شنیدن نام کاهو به یاد سالاد بیفتید، اما این بار با یک دستور جدید می‌خواهیم به شما نشان دهیم که چطور با کاهو می‌توانیم یک کوکوی خوشمزه و مجلسی درست کنیم. با موادی که در ادامه معرفی می‌کنیم، می‌توانید برای ۴ نفر کوکوی کاهو تهیه کنید. پس با ما همراه باشید تا دستور تهیه کوکو کاهو را با هم مرور کنیم.

مواد لازم برای تهیه کوکو کاهو

  • کاهو : ۱ عدد
  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • آرد : ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع : به میزان لازم
  • گردو : ۵۰ گرم
  • فلفل سیاه : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم

دستور تهیه کوکو کاهو

ابتدا کاهو را برگ برگ می‌کنیم و بعد از شستشو به صورت ریز خرد می‌کنیم. در کاسه‌ای تخم‌مرغ‌ها را می‌شکنیم و با نمک و فلفل خوب مخلوط می‌کنیم. سپس این مخلوط را به کاهوهای خرد شده اضافه می‌کنیم. بعد کم‌کم آرد را به مواد اضافه می‌کنیم و همه را با هم خوب مخلوط می‌کنیم تا یک مایه یکدست به دست آید. در آخر، گردوها را خرد کرده و به مایه کوکو اضافه می‌کنیم. حالا مایه کوکو آماده است و باید آن را سرخ کنیم.

یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن در آن می‌ریزیم. وقتی روغن داغ شد، مایه کوکو را در تابه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم یک سمت آن سرخ شود، سپس آن را برمی‌گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.

نکات کلیدی برای تهیه کوکو کاهو

  1. اگر کاهوها را ریزتر خرد کنید، کوکوی شما منسجم‌تر و زیباتر خواهد شد.
  2. می‌توانید در این کوکو از گردو خرد شده هم استفاده کنید.
  3. این غذا را می‌توانید با برنج هم سرو کنید.

فواید کاهو

۵ خاصیت کاهو برای سلامتی

1. کمک به کاهش التهابات با استفاده از کاهو

یکی از خواص مهم کاهو، کاهش التهابات بدن است. کاهو دارای پروتئین‌هایی است که به کنترل التهابات کمک می‌کنند. در طب قدیمی ایرانی، از کاهو برای کاهش التهابات و دردهای بدنی استفاده می‌شده است. ویتامین‌های A، E و K موجود در کاهو به کاهش التهابات کمک می‌کنند و باعث بهبود سریع‌تر دردها می‌شوند.

2. کمک به کاهش وزن با مصرف کاهو

کاهو کالری بسیار پایینی دارد و برای افرادی که اضافه وزن دارند مناسب است. یک کاهو تنها ۵ کالری دارد. مصرف کاهو به افراد کمک می‌کند تا مواد غذایی مورد نیاز بدن خود را با کالری کم دریافت کنند و عوارض رژیم‌های لاغری را تجربه نکنند.

3. کاهش اشتها و ریزه‌خواری با خوردن کاهو

یکی از ویژگی‌های کاهو این است که احساس سیری را افزایش می‌دهد و جلوی اشتها را می‌گیرد. چون کاهو سرشار از فیبر است و در معده دیرتر هضم می‌شود، مدت‌زمان طولانی‌تری احساس سیری خواهید کرد. البته هنگامی که آن را با سس‌های چرب یا ترش نخورید، در غیر این صورت ممکن است موجب افزایش اشتها شود.

4. کمک به سلامت مغز با خواص کاهو

“““html

دستور تهیه کوکو کاهو پفکی خوشمزه و مجلسی (مرحله به مرحله)

از خواص کاهو، یکی از مواردی که کمتر شنیده می‌شود این است که می‌تواند به سلامت مغز کمک کند. آسیب‌هایی که به مغز وارد می‌شود می‌تواند به سلول‌های عصبی آسیب زده و باعث بروز بیماری‌های خطرناک شود. پژوهش‌ها نشان داده‌اند که خواص کاهو می‌تواند به کاهش مرگ سلول‌های عصبی مغز کمک کند؛ زیرا این سبزی حاوی نیترات غذایی است. وقتی نیترات از طریق غذا به بدن می‌رسد، به نیتریک اسید تبدیل می‌شود. این ماده یک مولکول مهم است که به ارسال بهتر سیگنال‌های عصبی کمک می‌کند. به همین خاطر، وجود این ماده در کاهو می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های عصبی و آلزایمر را کاهش دهد یا روند پیشرفت آن‌ها را کندتر کند.

5. بهبود سلامت قلب با مصرف کاهو

یکی از مهم‌ترین خواص کاهو، بهبود سلامت قلب است. کاهو منبع خوبی از فولات می‌باشد. فولات، که به ویتامین B9 معروف است، توانایی تبدیل هموسیستئین به متیونین را دارد. اگر این تبدیل انجام نشود، هموسیستئین می‌تواند به رگ‌های خونی آسیب بزند و منجر به تجمع پلاک در رگ‌ها شود؛ در نتیجه این امر به قلب آسیب می‌زند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا