رسپی

دستور تهیه کیک آلمانی کرمدار (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کیک آلمانی کرمدار

این کیک خوشمزه و زیبا نوعی کیک نیمه‌تر است که قسمت روی کیک قبل از پخت با کرم مخصوصی پوشانده می‌شود و بعد از پخت طعم بسیار دلچسبی دارد.

مواد لازم برای تهیه کیک:

تخم‌مرغ 3 عدد
شکر یک لیوان
آب گرم یک سوم لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
وانیل یک قاشق چایخوری
بکینگ‌پودر یک قاشق غذاخوری
آرد یک لیوان و دو سوم لیوان

مواد لازم برای تهیه کرم کیک:

شیر 3 لیوان
زرده تخم‌مرغ 2 عدد
آرد ۳ قاشق غذاخوری سرپر
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری سرپر
وانیل یک قاشق مرباخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
خامه 100 گرم
موز به دلخواه 2 عدد
شربت بار یا آبمیوه برای خیس کردن کیک نصف لیوان

دستور تهیه کیک آلمانی به روش خانگی

ابتدا کیک ساده را درست می‌کنیم و در زمانیکه سرد می‌شود به تهیه کرم خواهیم پرداخت. آرد و بکینگ‌پودر را مخلوط کرده و سه بار الک می‌کنیم. برای درست کردن کیک آلمانی، در یک ظرف مناسب تخم‌مرغ‌ها، وانیل و شکر را با همزن به مدت 5 دقیقه هم می‌زنیم تا سفید و کشدار شود.

سپس آب گرم و روغن مایع را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم. در آخر آرد و بکینگ‌پودر الک شده را اضافه کرده و با لیسک مخلوط می‌کنیم تا مایه یکدست شود. حالا قالب را با روغن مخصوص جدا کردن کیک یا روغن مایع معمولی چرب کرده و مایه کیک را داخل قالب می‌ریزیم و در فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت 30 تا 35 دقیقه می‌گذاریم تا بپزد.

وقتی کیک کاملاً پخت، آن را از فر بیرون می‌آوریم و پس از سرد شدن کامل آن را از قالب جدا می‌کنیم. حالا به سراغ درست کردن کرم مخصوص کیک آلمانی می‌رویم. برای درست کردن کرم، شکر و زرده تخم‌مرغ را در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و با همزن می‌زنیم تا سفید و کشدار شود.

بعد آرد و نشاسته را به همراه شیر اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم تا مواد کاملاً مخلوط شوند. در این مرحله قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم و به صورت مداوم هم می‌زنیم تا گلوله‌گلوله نشود. وقتی غلظت آن به غلظت فرنی رسید، کره و وانیل را اضافه کرده و خوب همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس حرارت را خاموش کرده و خامه را اضافه کرده و با همزن دستی هم می‌زنیم تا یکدست شود. حالا روی کرم سلفون می‌کشیم تا رویه نبندد و کرم کاملاً سرد شود.

دستور تهیه کیک آلمانی به روش خانگی

در این مرحله کیک را با استفاده از یک چاقوی بلند به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. یک قسمت را داخل ظرف سرو قرار داده و روی آن را با شربت بار یا آبمیوه خیس می‌کنیم و سپس به اندازه کافی از کرم روی کیک می‌ریزیم و کاور می‌کنیم. بعد موز خرد شده روی کیک می‌گذاریم.

حالا قسمت دیگر کیک را روی قسمت اول قرار می‌دهیم و دوباره روی کیک را با شربت بار یا آبمیوه خیس می‌کنیم و بعد روی کیک مقداری کرم با استفاده از ماسوره دلخواه می‌ریزیم. قالب من طوری بود که می‌شد روی کیک هم کرم بریزیم. اگر قالب شما ساده است فقط می‌توانید وسط دو تا کیک را پر کنید. حالا کیک را حدود 4 ساعت در یخچال می‌گذاریم و سپس سرو می‌کنیم. امیدواریم از خوردن این کیک آلمانی کرم‌دار و خوشمزه لذت ببرید.

دستور تهیه کیک آلمانی کرمدار (مرحله به مرحله)

منبع : خانه آشپزی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا