رسپی

دستور تهیه کیک آناناس + دستور تهیه خشک کردن آناناس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کیک آناناس مرحله به مرحله

کیک آناناس یک کیک خوشمزه و خاص است که طعمی گرمسیری دارد. تهیه آن آسان است و بافتی نرم و کره‌ای دارد. روی آن با خامه وانیلی و نارگیل رنده شده تزئین می‌شود تا زیباتر به نظر برسد.

این کیک واقعاً یکی از بهترین‌هاست و شما می‌توانید با تهیه آن مهمانی‌تان را خاص‌تر کنید. بیایید با هم این کیک را درست کنیم.

کیک آناناس چطور درست می‌شود؟

مواد لازم :

  1. ۲ و ۱/۴ پیمانه (۳۲۰ گرم) آرد همه کاره (با قاشق درست اندازه‌اش کنید)
  2. ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  3. ۱/۴ قاشق چایخوری جوش شیرین
  4. ۱ قوطی آناناس خرد شده به همراه آب (من پیشنهاد می‌کنم از برند Dole استفاده کنید)
  5. ۳/۴ پیمانه کنستانتره آناناس ذوب شده و به دمای اتاق رسیده
  6. ۱/۲ پیمانه (۱۱۴ گرم) کره بدون نمک، نرم شده
  7. ۱ پیمانه شکر (۲۰۰ گرم) شکر سفید
  8. ۱ قاشق چایخوری رنده پوست لیمو
  9. ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
  10. ۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل
  11. برای تهیه باترکرم وانیلی
  12. ۱۰ قاشق چایخوری (۱۴۰ گرم) کره بدون نمک نزدیک به دمای اتاق
  13. ۱/۴ پیمانه خامه غلیظ
  14. ۲ و ۱/۲ پیمانه شکر پودر شده (۳۲۰ گرم)
  15. ۱/۲ پیمانه (۶۰ گرم) نارگیل رنده شده شیرین

دستور تهیه کیک آناناس

فر را به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ سانتی‌گراد) گرم کنید. یک سینی ۱۳ در ۹ اینچی را با اسپری آشپزی چرب کنید و کنار بگذارید.

در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را به مدت ۲۰ ثانیه مخلوط کنید و کنار بگذارید.

یک آبکش ریز روی یک کاسه قرار دهید و قوطی آناناس را در آن خالی کنید تا آب آن جدا شود. آب کمپوت را برای استفاده‌های دیگر کنار بگذارید (احتمالاً حدود ۳/۴ پیمانه آب خواهید داشت).

اگر دوست دارید بافت آناناس خیلی ریز باشد، می‌توانید آن را در غذاساز پوره کنید، حدود ۱۵ بار پالس بزنید یا با یک چاقو خیلی ریز خرد کنید، بنا به سلیقه شما.

در یک کاسه متوسط، آناناس خرد شده را با کنستانتره آناناس مخلوط کرده و کنار بگذارید.

در کاسه همزن برقی، کره، شکر و رنده پوست لیمو را با هم بزنید تا رنگش روشن و پف‌دار شود.

دستور تهیه کیک آناناس + دستور تهیه خشک کردن آناناس (مرحله به مرحله)

تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کنید و سپس اسانس وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

۱/۳ مخلوط آرد را اضافه کنید و فقط تا حدی هم بزنید که مخلوط شود. سپس ۱/۲ مخلوط آناناس را اضافه کنید و فقط هم بزنید تا ترکیب شوند.

۱/۳ دیگر از آرد را اضافه کنید و دوباره فقط هم بزنید تا مخلوط شود. حالا ۱/۲ باقیمانده مخلوط آناناس را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

۱/۳ باقیمانده آرد را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شود. سپس با یک کاردک یا قاشق پلاستیکی خمیر را به سمت پایین کاسه برانید تا یکدست شود.

خمیر را در سینی فر ریخته و بصورت یک لایه مسطح پخش کنید.

آن را در فر پیش گرم شده بپزید تا خلال دندانی که در کیک فرو می‌کنید تمیز بیرون بیاید، که حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه طول می‌کشد.

کیک را بعد از پخت روی یک سینی خنک کننده بگذارید تا کاملاً سرد شود.

برای تزئین با خامه، در کاسه همزن برقی، کره را بزنید تا پف کند.

سپس خامه غلیظ، وانیل و شکر پودر شده را اضافه کنید و با سرعت بالا برای حدود ۵ دقیقه بزنید تا کاملاً سبک و پف‌دار شود.

خامه را روی کیک خنک شده بریزید و پخش کنید. سپس روی آن نارگیل رنده شده بریزید و با آناناس خشک تزئین کنید.

می‌توانید کنستانتره آناناس فریز شده را در مایکروفر ذوب کنید اما…

“““html

فقط ۱۵ ثانیه باشد چون اگر داغ یا ولرم باشد کره را ذوب خواهد کرد.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه کیک طرح قلب با شکلات + تصویر

آشنایی با چند نکته درباره قالب های کیک و ژله

دستور تهیه کیک فنجانی بخارپز داخل قابلمه و بدون فر

چند نکته طلایی جهت تهیه کیک آناناسی

راز من برای کیک آناناس استفاده از کنستانتره آب آناناس است. کیک با کنستانتره حداقل سه برابر طعم بیشتری نسبت به حالت عادی بدون کنستانتره آناناس دارد.

وقتی برای اولین بار آن را درست کردم فقط از میوه‌های آناناس و آب میوه‌ها استفاده کردم که به سختی می‌توانم به آن کیک آناناس بگویم. بنابراین توجه کنید که آب موجود در آن کنستانتره غلیظ باشد که طعم قوی دارد.

برای اینکه بافت آناناس در کیک مشخص نباشد، آن را در غذاساز کمی بیشتر پردازش کنید. من تکه‌های بزرگ آناناس در کیک را دوست ندارم.

من می‌خواستم آناناس تازه را در این کیک امتحان کنم اما به نظر من کنسرو آناناس چون نرم است خیلی بهتر می‌شود و راحت‌تر ترکیب می‌شود.

دستور تهیه خشک کردن آناناس در منزل با روشی ساده

برای تزئین آناناسی، پوست زرد بیرونی آناناس را بکنید، سپس با استفاده از چاقو چشمهای آن را بردارید (قسمت‌های سفت که بعد از کندن پوست باقی می‌مانند).

حالا برش‌های بسیار بسیار نازکی ایجاد کنید (تا آنجا که ممکن است نازک باشد).

فر را روی حرارت ۲۲۵ درجه فارنهایت (۱۰۰ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید و دو سینی را با صفحه سیلیکونی بپوشانید (اگر فقط نیمی از آناناس را استفاده می‌کنید، یک سینی کافی است).

سپس آناناس‌های برش‌زده را روی سینی به صورت یک لایه پهن کنید و در فر بگذارید تا زمانی که خشک شود، حدود ۱ تا ۲ ساعت.

بعد از این مدت، آنها را روی یک توری خنک‌کننده بگذارید.

دستور تهیه کیک آناناس + دستور تهیه خشک کردن آناناس

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا