رسپی

دستور تهیه کیک ریواس دسر مناسب فصل بهار (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کیک ریواس

دستور تهیه کیک ریواس موضوعی است که در مورد آن صحبت می‌کنیم. ریواس یک گیاه با ساقه‌های قرمز و سبز و طعم ترش است. در اروپا و آمریکای شمالی معمولاً ریواس را می‌پزند و با شکر یا مواد شیرین دیگر می‌خورند.

در آسیا، ریشه ریواس به عنوان دارو مورد استفاده قرار می‌گیرد و به سلامتی استخوان‌ها، مبارزه با سلول‌های سرطانی و کمک به کاهش وزن کمک می‌کند.

دستور تهیه کیک ریواس دسر بهاری

مواد لازم برای تهیه کیک ریواس:

  • تخم مرغ 2 عدد
  • شیرنارگیل 165 میلی لیتر (یا شیر معمولی)
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • آرد 375 گرم
  • شکر 185 گرم
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • کره 100 گرم (نیم ساعت در دمای اتاق بماند)
  • ریواس 185 گرم (خرد شده به تکه‌های یک سانتی‌متری)
  • ریواس 3 تا 4 ساقه‌ی 6 سانتی‌متری (برای روی کیک)
  • تمشک یا توت فرنگی به مقدار دلخواه
  • پودر شکر به اندازه‌ی دلخواه (برای روی کیک)

مراحل تهیه کیک ریواس:

اول از همه، در یک کاسه مناسب، تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را با همزن به خوبی هم بزنید. سپس شیر نارگیل یا شیر معمولی و کره را اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

حالا مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده را به آرامی به این مخلوط اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا کاملاً ترکیب شود. ریواس‌هایی را که قبلاً شسته و خرد کرده‌اید، به خمیر اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید.

خمیر را درون قالب کیکی که چرب کرده‌اید، بریزید. ساقه‌های ریواس را به صورت مورب در بالای خمیر بچینید و تمشک یا توت فرنگی‌ها را هم روی آن قرار دهید.

قالب را در فری که از قبل با دمای 175 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، بگذارید تا کیک بپزد. بعد از پخت، کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود. سپس روی آن را با پودر شکر تزئین کرده و سرو کنید. در صورت تمایل می‌توانید از شکر بیشتری برای تزئین استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد کیک ریواس

  • کیک ریواس جزو کیک و شیرینی‌های خوشمزه است.
  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه حدود 20 دقیقه و زمان پخت آن حدود 1 ساعت است.
  • این کیک را می‌توانید در وعده‌های میان‌وعده یا دسر سرو کنید.
  • این دستور برای 4 نفر مناسب است.

دستور تهیه کیک ریواس

خواص ریواس برای سلامتی

1. خواص ریواس: کمک به گردش خون

گردش خون نقش مهمی در سلامتی بدن دارد. با خوردن ریواس می‌توانید مقدار زیادی آهن و مس دریافت کنید. این مواد به تولید گلبول‌های قرمز خون و رساندن اکسیژن به بدن کمک می‌کنند.

2. تقویت استخوان‌ها با ریواس

شاید برایتان جالب باشد که ریواس می‌تواند به تقویت استخوان‌ها و جلوگیری از بیماری‌هایی مثل پوکی استخوان کمک کند. این گیاه منبع خوبی از ویتامین K است که به رشد استخوان‌ها کمک می‌کند و آسیب‌ها را بهبود می‌بخشد.

این ویتامین و دیگر مواد معدنی در کنار هم می‌توانند خطر شکستگی و مشکلات استخوانی را کاهش دهند.

3. خواص ریواس برای دیابت؛ تنظیم سطح قند خون

افزایش ناگهانی قند خون می‌تواند مشکل‌ساز باشد. برای تنظیم آن باید تدابیر لازم را اتخاذ کنید. طبق تحقیقات، ساقه ریواس می‌تواند بدون ضرر برای سلامتی، از این افزایش‌ها جلوگیری کند.

4. پیشگیری از پیری زودرس با مصرف ریواس

پیری زودرس…
“““html

دستور تهیه کیک ریواس دسر مناسب فصل بهار (مرحله به مرحله)

با ظهور لکه‌های قهوه‌ای روی پوست و چین‌وچروک‌ها، نشانه‌هایی از پیری در صورت بروز می‌کند. اما اگر به‌طور منظم ریواس مصرف کنید، می‌توانید این روند را به تأخیر بیندازید. یکی از فواید ریواس این است که مواد مغذی آن برای جلوگیری از پیری زودرس بسیار سودمند هستند.

5. ریواس منبعی غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها

شما باید غذاهای سرشار از ویتامین C مانند ریواس را به مقدار مناسب مصرف کنید. ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان است که از بدن شما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کند. کمبود آنتی‌اکسیدان‌ها می‌تواند منجر به مشکلاتی مثل عفونت‌های باکتریایی و رشد سلول‌های سرطانی شود.

باقلوا پسته یک عصرانه بهاری

دستور تهیه 5 نوع غذای بهاری خوشمزه و آسان

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا