رسپی

دستور تهیه کیک شطرنجی خوشمزه و آسان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کیک دو رنگ شطرنجی

کیک‌های دو رنگ انواع مختلفی دارند. معمولاً طعم آن‌ها وانیلی و شکلاتی است، اما ظاهرشان متفاوت است. یکی از این کیک‌ها، کیک شطرنجی است که می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید.

کیک شطرنجی یک عصرانه خوشمزه است که با یک چای داغ در روزهای سرد پاییزی و زمستانی خیلی خوشمزه می‌شود.

دستور تهیه کیک شطرنجی

دستور تهیه کیک شطرنجی

مواد لازم برای کیک شطرنجی:

  • سه عدد تخم‌مرغ
  • یک لیوان آرد (فرانسوی)
  • یک قاشق چای‌خوری بکینگ‌پودر
  • یک لیوان پودر قند
  • یک چهارم لیوان آب‌جوش
  • کمی وانیل

کیک دو رنگ

نحوه پخت کیک دو رنگ شطرنجی

مراحل پخت کیک شطرنجی:

ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید. زرده‌ها را با یک‌سوم پودر قند و وانیل خوب بزنید تا کرم و کشدار شوند. سپس آب‌جوش را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

در این مرحله، سفیده‌ها را با همزن بزنید تا پف کنند و حجم بگیرند. سپس باقی‌مانده شکر را اضافه کرده و کمی هم بزنید. حالا زرده و سفیده را با هم ترکیب کنید و آرد و بکینگ‌پودر را الک کرده و اضافه کنید. مواد را در یک جهت هم بزنید.

در قالبی که قبلاً کاغذ روغنی قرار داده‌اید، این مواد را بریزید و در فر با دمای 150 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید. اگر می‌خواهید کیک کاکائویی درست کنید، به جای یک لیوان آرد، سه چهارم لیوان آرد و باقی را پودر کاکائو بریزید (اگر کاکائو روشن است، کمی بیشتر اضافه کنید).

پودر کاکائو را با آرد الک کنید و به مواد اضافه کنید. بهتر است قالب‌ها اندازه یکسانی داشته باشند یا دو بار مواد را درست کنید. برای چسباندن لایه‌های کیک می‌توانید از شکلات صبحانه، گاناش یا خامه استفاده کنید.

حالا کیک‌ها را به مربع‌های کوچک برش بزنید و آن‌ها را به صورت شطرنجی به هم بچسبانید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا