دستور تهیه کیک پرتقال با سس پرتقالی عصرانه ای مقوی و سالم (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه کیک پرتقال با سس پرتقالی
کیک پرتقال یکی از کیکهای میوهای محبوب است و طرفداران زیادی دارد. شما میتوانید به سادگی این کیک پرتقالی را در خانه تهیه کنید و خانوادهتان را خوشحال کنید.
کیکهای خیس و نرم معمولاً بسیار محبوباند. و چه چیزی میتواند بهتر از یک سس پرتقالی خوشمزه برای کیک پرتقال باشد؟ پیشنهاد میدهیم حتماً ادامهی مطلب را بخوانید و کیک پرتقال با سس پرتقالی درست کنید.
دستور تهیه کیک پرتقالی با سس
مواد لازم برای تهیه کیک پرتقال:
- تخم مرغ: ۵ عدد
- پودر قند: ۱ پیمانه
- آب پرتقال: ۱ لیوان (میتوانید از آب پرتقال طبیعی، آماده یا شربت پرتقال استفاده کنید)
- روغن: نصف پیمانه
- آرد سفید: ۲ و نیم پیمانه
- بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
کیک پرتقالی نرم
مراحل تهیه کیک پرتقالی:
ابتدا سفیده و زرده تخممرغها را جدا کنید. سفیدهها را با نصف پودر قند مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خوب پف کند. سپس زردهها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از آن، پودر قند، آب پرتقال و روغن را به مواد اضافه کنید و هر کدام را یک دقیقه هم بزنید. سپس همزن را کنار بگذارید و آرد و بکینگ پودر را الک کنید. در سه مرحله، آرد را به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
حالا قالب را چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. مواد کیک را در قالب بریزید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و قالب را در آن قرار دهید.
اجازه دهید کیک به مدت ۴۰ دقیقه بپزد. در آخر، به مدت ۲ دقیقه گریل را روشن کنید تا کیک طلایی شود. دقت کنید که بیشتر از دو دقیقه روی گریل نماند، زیرا ممکن است بسوزد. بعد از اتمام پخت، در فر را نیمه باز بگذارید تا کیک کمی در فر خاموش بماند سپس آن را خارج کنید.
حالا که کیک آماده شده است، باید سس پرتقالی را درست کنید.
کیک پرتقال با سس پرتقال
مراحل تهیه سس پرتقالی:
برای تهیه سس پرتقال، نصف لیوان آب پرتقال را با یک قاشق شکر و یک قاشق نشاسته ذرت مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا سس غلیظ شود. در حین پخت، مرتب هم بزنید تا نشاسته گلوله گلوله نشود.
حدود ۳ دقیقه طول میکشد تا سس به غلظت مناسب برسد. بعد از آماده شدن، سس را روی کیک بریزید و نوش جان کنید.
جمعآوری توسط مجله اینترنتی رضیم
نیلوفر گلی فروشانی