دستور تهیه گراتن کدو سبز خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه گراتن کدو سبز ؛ پیش غذای سالم و خوشمزه
به گزارش رضیم : گراتن کدو سبز یکی از نوعهای گراتنها است که منشا آن کشور فرانسه میباشد. گراتنها غذاهایی هستند که در همین ظرفی که پخته میشوند سرو میشوند و چون زمان زیادی برای تهیه آنها نیاز ندارد، خیلی ساده و خوشمزهاند و میتوانند گزینه خوبی برای مهمانیها باشند.
گراتنها با سوفلهها متفاوتند و بیشتر در ظرفهایی با ارتفاع کم در فر یا تنور پخته میشوند. امروز در رضیم، دستور تهیه گراتن کدو سبز و سیبزمینی با گوشت چرخ کرده را با شما در میان خواهیم گذاشت. همراه ما باشید.
گراتنها معمولاً یک فرمول کلی دارند و تنها مواد آنها فرق میکند. این گراتن برای کسانی که رژیم گیاهخواری دارند و میتوانند لبنیات بخورند، پیشنهاد خوبی است. طعم لذیذ این گراتن با ترکیب ساده کدو و سیبزمینی فوقالعاده است.
مواد لازم برای تهیه گراتن کدو سبز
- کدو ۳ عدد متوسط
- سیبزمینی ۱ عدد بزرگ
- پیاز ۱ عدد متوسط
- گوشت ۲۰۰ گرم
- پنیر پیتزا ۱۲۰ گرم
- شیر ۱ لیوان
- آرد ۱ قاشق خوراکی
- کره ۲۵ گرم
دستور تهیه کامل گراتن کدو سبز و سیبزمینی
دستور تهیه گراتن کدو و سیبزمینی خوشمزه با گوشت چرخ کرده
گراتن کدو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب یونانی است که طعم بسیار خوبی دارد و در سراسر جهان شناخته شده است.
مرحله اول: آمادهسازی کدو و سیبزمینی
ابتدا کدوها را خوب بشورید و به قطر نیم سانت برش بزنید. سیبزمینیها را بعد از پوست کندن به صورت حلقهای برش زده و بشورید. مقداری روغن در یک تابه بریزید تا داغ شود؛ سپس سیبزمینیها را با کمی نمک سرخ کنید و بعد از تابه خارج کنید. کدوها را هم با کمی نمک سرخ کنید.
مرحله دوم: تفت دادن گوشت و پیاز
پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس گوشت را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. به آن فلفل سیاه و نمک بزنید و در انتها رب را افزوده و بگذارید بوی خامی آن گرفته شود و از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم: تهیه سس بشامل
کره را داخل تابه بریزید تا ذوب شود. سپس آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را کمکم اضافه کنید تا غلیظ شود. در انتها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم: پخت گراتن کدو سبز
کف ظرفی که میخواهید در آن بپزید را با سس بشامل کمی بپوشانید. سپس به ترتیب سیبزمینی، بعد مایه گوشتی، بعد کدو، سس بشامل و در نهایت پنیر پیتزا را بچینید. این لایهها را تکرار کنید و در نهایت روی همه مواد با پنیر بپوشانید. سپس ظرف را در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
نکات کلیدی در تهیه گراتن کدو سبز و گوشت
- مقدار پنیر پیتزا به سلیقه شما بستگی دارد و قابل تغییر است.
- اگر فر شما کانوکشن ندارد، در انتها ۵ دقیقه گریل را روشن کنید تا سطح گراتن طلایی شود.
- در توستر و فر برقی، دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.
- میتوانید از سبزیجات دلخواه نیز در این گراتن استفاده کنید.